klattaa Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam czy się da i kto w Polsce coś takiego może zrobić. jakie koszty oprócz kupna zdrowego silnika
domjenick Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 jak do B6 weszło-to i do B7 tez sie upchnie-o szczegóły pytaj Flyer'a
domjenick Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Flyer za wszystko zapłacił,więc najbardziej zorientowany jest,jeśli chodzi o całokształt kosztów
Flyer Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 raczej Nosb-a :polew: :polew: Nosba i mnie, bo oprocz tego, ze placilem to o wszystkim wiem. Witam czy się da i kto w Polsce coś takiego może zrobić. jakie koszty oprócz kupna zdrowego silnika koszty... silnik z wiazka, ecu, kompletny, dolot nowy, wydech nowy, sanki silnika, sprzelgo z dwumasem s4/rs4, w Twoim przypadku pewnie tez zmiana chlodnicy wody + robocizna (malo kto sie tego podejmie, ale w Twoich rejonach bylby taki osobnik ).
IFRIT Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 (malo kto sie tego podejmie, ale w Twoich rejonach bylby taki osobnik ). Można wiedzieć kto?
Flyer Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 (malo kto sie tego podejmie, ale w Twoich rejonach bylby taki osobnik ). Można wiedzieć kto? aw69
Remik-A4 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 a jaka jest cena ? za wszystko - silnik, inne graty + robocizna ...cena przykladowa
Flyer Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Przeciez nie da sie podac ceny przykladowej... Zalezy co mial biorca pod maska, zalezy w jakich cenach kupi sie czesci. Biorca najlepiej zeby mial V6 PB/TDI. Jak dla mnie nie ma co podchodzic bez 20000PLN zeby zrobic to na porzadnie z nowym rozrzadem, uszczelkami i innymi. Potem swoje graty, ktore Ci zostana sprzedasz i troche odzyskasz.
Rekomendowane odpowiedzi