Skocz do zawartości
IGNOROWANY

moja czarnulka :}}}}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajny,ale daj wiecej fotek i jakis opis,jakies plany na przyszlosc?

Opublikowano

Wygląda bardzo świeżo :good:

Opublikowano

Spoko kolor słuszny do B6 i zestawienie ciemny lakier jasny środek w skórze jedynie :good: może to drewno ... ale w sumie lepsze drewno w takim wnętrzu niż aluminium szczotkowane moim zdaniem. Widać że zadbane auto z dobrym wyposażeniem :decayed: jeżeli będziesz sprzedawał felgi jestem w kolejce, a co do silnika to :gwizdanie: maźnij dokładki w kolor auto zyskuje dużo na wyglądzie

Opublikowano

Bardzo ładne wnętrze :good:

Opublikowano

ładny:) dokładki pomaluj w kolor:)

Opublikowano

właśnie się przymierzam do pomalowania dokładek ..auto zakupiłem od kolegi jezdził nim 4 latka bardzo dbał o nie.. na wiosnę będę robił zmiany ..myślałem też o szybkach przyciemnić troszkę ..

Opublikowano

Ładna sztuka. co to za zaciski na przodzie masz? malowane tylko? Ładna.

Opublikowano

Ładna tylko pewnie ciężko będzie Ci zadbać o czystość takiej jasnej tapicerki szczególnie na podłodze :decayed: Ale jak coś to pisz mam znajomych którzy Ci wypiorą całą tapicerkę w środku za 150zł i schnąć będzie chwilę bo piorą parą wodną :good:

Opublikowano

Koniecznie przyciemnij szybki i wstaw RNS-e będzie bajka :slina: :slina:, co do silnika to :wallbash:dobrze że w manualu :good:

Opublikowano

Jasna skóra :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

1. Nie pisz z Caps Lockiem.

2. Zapewne magia piątkowego wieczoru spowodowała takie złożenie tego posta :decayed:.

Opublikowano

Fajne te zaciski i tarcze jeszcze fajniejsze :)

Opublikowano

Nie rób ściemy szybek przy ciemnym kolorze jest przyjemny kontrast między lakierem a kolorem wnętrza :good: