Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja juz mam po sezonie jak nigdy.CBR-a sprzedana,na wiosnę przymiarka do litra model 59. Chociaż nie wykluczam 57b,bo 59 z początku produkcji prawdopodobnie piją ostro oliwe.

kolega ma sc57b i nic mu nie łyka drugi ma 59 i też nie, ale za to kolejny ma gixa k6 1000 i pije niesamowicie oleju

Edytowane przez makiGS

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 203,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam:) ja ten sezon przejezdzilem Honda Cbr 125, ze wzgledu, ze to pierwszy moj kontakt z jakimkolwiek jednosladem, no i oczywiscie nie mam prawka na A, na ktore sie wybieram w lipcu, ze wzgledu na wiek... ale mysle, ze to dobry zakup, zeby sie nauczyc jazdy na motorze i przedsmak mocniejszego brata cbr 600 f4, gdyz na taki bede polowal po zrobieniu prawka :) caly czas ucze sie jezdzic, mialem dwa szlify w tym sezonie..raz to babka wyjechala mi na rondzie, a drugi z mojej winy gdyz wyjechalem w deszczu i mialem za wielka predkosc przy dojezdzaniu do ronda..hamulec i gleba ;p z tym ze predkosc nie byla za wielka, ok 30-40 w obu przypadkach takze nic mi nie bylo poza jednym siniakiem..gorzej z motorem, bo troszke plastiki popękały :/ takze ten motorek juz swoje przezyl :) sezon zakonczylem juz w wrzesniu poniewaz czas na wymiane lancucha, ktory jest prawdopodobnie ori, z forum wyczytalem ze wytrzymuja ok 20tys, a moj ma 24tys takze nie ma co ryzykowac..do tego lagi sie rozciekly i musialem wyjac blotnik przedni bo obcieral o opone .

Na zdjeciu bez blotnika (tj wyzej pisalem) i bez poddupka bo wyciagalem aku :) motor umyty i schowany, a na wiosne wyjdzie troszke kosztow :) W tym roku kupilem nowe opony i ośke przednią, w przyszlym prawdopododbnie aku, swieca, lancuch i zebatki did, uszczelniacze i olej ;) No i oczywiscie strój , ew kurtka ;)

e66277caeee3c7a5med.jpg

Tu z poddupkiem, ale bez szybki ;D

18f9337edbb1d061med.jpg

Edytowane przez jhimo

Opublikowano

przednia opona nie była za duża czasem ?? :D Co do stroju to szukaj kombi.. dwóczęściowe bo to najlepsza opcja.

Opublikowano

Kupilem taka jak byla poprzednio ;) tylko, ze wiecej gumy bo porzednia juz byla lysa ;D

Chce kombinezon, zeby od razu miec na mocniejszy motor, tylko, ze nie iwem czy nie bede dziwne wygladal na 125 w kombinezonie ;D

Opublikowano

Dziwnie się wygląda jak zaliczysz szlifa przy 50km/h w koszulce i krótkich gaciach :D

Opublikowano

u mnie dzis sezon zakonczony. mam numery sezonowe 03/10.

Fajna pogoda byla to rundke 230km zrobilismy.

w tym roku przelatalem 14600km na cb1300.

janusz

Opublikowano

Ja dziś latałem bo pogodynka była perfekt :) 150km zrobione :)

Opublikowano

Ja tam też jeszcze nie zakończyłem sezonu i pogoda na następny tydzień zadowalająca na :witch:

Opublikowano

Koledzy powiedzcie mi, używacie antifoga na pin locka czy przyklejanego? Nie wiem co wybrać do mojego hjc tr1 i juz meczy mnie jazda z uchylona szybka. Pin lock stowke a klejony 50zl. Tylko jak z wytrzymałością? Czego używacie?

Opublikowano

ja używam pinlocka

Opublikowano

pinlock znacznie lepsza opcja bo posłuży znacznie dłużej :) jak masz na szybie śrubki na pinlocka to tylko to.

Opublikowano

Dzięki. Oczywiście mam mocowania na wizjerze, wiec rozejrze się jednak za pinlockiem skoro dłużej da radę.

Opublikowano

U mnie dziś wpadły nowe kierunki ledowe przód tył :)

Opublikowano

koledzy rozgladam sie za k6 k7 600-750 na nowy sezon Moze cos wam sie obilo :) godnego polecenia

moja była :D

1.jpg 1.jpg

Edytowane przez 15lolo

Opublikowano

Ziomek ma fajna k7 600. Ale foty dopiero za tydzien gdzies bym mial jak bede w domu.

Ja z koleji na nowy sezon planuje dokupic co zeby ktm nie stal taki samotny :) myslalem nad yamaha mt07 albo suzuki gsr600 cos z jak najmlodszych lat, ale narazie to tylko plany, zycie zweryfikuje.

Opublikowano

mt07 jest przysłabawe ... mt09 dobrze wymiata :) do tego wydech Akrapa bez bdkilera i łomot trzycylindrówki jest za***isty :D

Opublikowano

Ale i cenowo mt09 inaczej stoi [emoji14]

Opublikowano

Jutro wpada chłopak po moje F4i i trzeba będie kupić jakąś brzytwe typu RSV1000, VTR1000sp2 lub SV1000s :D Miał ktoś styczność z tymi V-mi???

Opublikowano

Za ile poszla F4i ?:) masz jakies foto?

Opublikowano

Dziś ma zabrać bo wczoraj było zimno i się wystraszył.

wp20151101135952pro.jpg

..........

Cebra sprzedana :) Czas na SV1000s :D

Edytowane przez grzes1150