alicja22 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką pociesznej A4 liczę na sugestie oraz pomysły jak możnaby ją "ulepszyć" pozdrawiam
RafuZG Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Cześć Alicja Więcej zdjęć wrzuć i opisz trochę fure;)
Kolkov Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 fajny kolor zmień boczne kierunki na białe (mały i tani mod, ale efekt )
Chowix Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 o silniczek znajomy No małe mody a tyle radości dają
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 lampki z polifta dają najwięcej radości
binio-stg Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 lampki z polifta dają najwięcej radości A Audiczka ładniutka :>
wojt23 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 lampki z polifta dają najwięcej radości A duże felgi jeszcze większą radośc Ładna audiczka.
Luka3s Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Niezły samochód :good: Kierunki,lampy poliftowe, felga, spryski w zderzak,xenony :> zalezy ile chcesz na to przeznaczyc i w jaki sposob chcesz go upiększyć
Reggi Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 spryski w zderzak no..za***isty mod wizualny
SoMeS Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 A duże felgi jeszcze większą radośc szczególnie w 100tu konnym wolnossaku..
alicja22 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 dzieki kierunkowskazy zamówione, felgi zmienione /na te, które sa za zdjęciu/ wcześniej były stalowe 15" , te sa aluski 16" /może nieduża różnica, ale jednak/ . ile chce przeznaczyć...hmmm...myślę ze wszystko malymi kroczkami teraz jest u mechanika i przechodzi mini-przegląd co bym wiedziała za co najpierw sie zabrac
djbojus Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 witam autko fajne avant zawsze mi sie podobalo pozdrawiam i szerokosci zycze :> ps jak 1,6 daje sobe rade bo dziewczyna chce a4 z tym silnikiem i sie zastanawiam pozdrawiam
alicja22 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 mam jeszcze jedno : więc tak, silnik 1.6 wydaje mi się, że jest bardzo ok [wcześniej mialam astrę 1.4] jak dla kobiety na pewno satysfakcjonujący rocznik 97 - mi wystarczy - to moje drugie auto. poza tym ma: -2 poduchy -2x elektryczne szyby [zależało mi na tym, bo moja córka z wysokości fotelika mogłaby bawić się guzikami , a do pokrętła nie dosięga ] -elektryczne+podgrzewane lusterka, -climatronic -przebieg 230000km [ trochę kręciłam nosem, ale w końcu to nie jest nówka] -immobiliser -abs po dzisiejszej rozmowie z "moim" mechanikiem i elektrykiem , już wiem, że idzie do wymiany kilka rzeczy : kilka bezpieczników, przekaźnik od wycieraczek, kierunkowskazów, pasek rozrządu i rozrusznik [podobno niebawem może się skończyć jego żywot]. tak więc odbieram ją jutro i będziem Ją testować
Mariusz90r Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 -2x elektryczne szyby [zależało mi na tym, bo moja córka z wysokości fotelika mogłaby bawić się guzikami , a do pokrętła nie dosięga ] W A4 z elektryką z tyłu masz przycisk którym wyłączasz całkowicie tylne szyby A przebiegiem się nie przejmuj- jeśli jest prawdziwy, to dla Audi to jest nic
karol24 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Fajny Avant te felgi jakieś takie... myślę że jak pooglądasz na allegro to zaczniesz rozglądać się za ładniejszymi na razie jak każdy nowy zakup, wymienić co trzeba, dopieścić środeczek i cieszyć się bezawaryjnością
Luka3s Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 spryski w zderzak no..za***isty mod wizualny Nie kolego, za***isty mod wizualny to dobry xenon a jak dobry xenon to i sprysk by sie przydał.
Rekomendowane odpowiedzi