Gamling Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Panowie, muszę zakupić nowy telefon i mam lekkiego zgryza co wybrać. Generalnie nastawiam się na małego smartfona. Myślałem o nowym HTC Gratia, ale może ktoś ma jakieś inne ciekawe propozycje?
virus Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 jak chcesz mały telefon ro HTC Gratia chyba będzie za***isty
Czaro_22 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Polecam Sony Ericssona Xperia x10 mini albo mini pro, genialne telefony niczym nie ustępują droższemu X10 i do tego są małe i poręczne
jasio85 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja osobiście nie preferuję dotykowych. Jeśli byś się miał jednak zdecydować na coś klasycznego, to polecam Nokię e52. Mam 2 sztuki i wiem co mówię
morsdicti Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 htc desire .... nie jest może mały ale taka jest idea smartfonu .... aby był wygodny w obsłudze kupując mały będziesz sobie pluł w brodę desire - najlepszy stosunek ceny do jakości na rynku. Xperia - jedna wielka pomyłka ... Osobiście z racji zawodu mam do dyspozycji wszystkie z wymienionych tu telefonów - dlatego mam obiektywne odniesienie, oczywiście najlepszy wybór to iPhone 3GS/4G zależnie od funduszu ... Ewntualnie najepszy z małych - HTC Wildfire młodszy brat Desire - oba co ważne na Androidzie 2.2 Frodo.
Gamling Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja osobiście nie preferuję dotykowych. Jeśli byś się miał jednak zdecydować na coś klasycznego, to polecam Nokię e52. Mam 2 sztuki i wiem co mówię Też ją biorę pod uwagę.[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 16:50_________________________________________________ Osobiście z racji zawodu mam do dyspozycji wszystkie z wymienionych tu telefonów - dlatego mam obiektywne odniesienie, oczywiście najlepszy wybór to iPhone 3GS/4G zależnie od funduszu ... Mam firmowego 3GSa i dziękuję pięknie ale nie chcę iPhona.
mariuszsmietana Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Xperia to najwiekszy niewypal minionego roku.....
Rekomendowane odpowiedzi