andy21 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam ponownie dziś mam troszkę czasu więc zmieniam moje zdjęcia i dodaje opis auta,gdyż zostałem posądzony o podszywanie się za kogoś kto niema audi ale mieliście racje wszystko musi być jak należy :> A więc tak:Jest to audi b5 z 1995r silnik:1.8 125km przebieg 253tys została sprowadzona w maju zeszłego roku do polski z de. wyposażenie:klimatronik,2xair bag wspomaganie kierownicy,el.lusterka,centralny zamek audiczka jest na sportowym zawieszeniu ale planuje zmienić je na ori ponieważ bardziej cenie sobie komfort jazdy. felunek jest 17cali oponki 225 PLANOWANE MODY JAK TYLKO SIĘ ZROBI CIEPŁO: -wymiana lamp na po lifty -zmiana zawieszenia -ramki chrom -zmiana audio na audi bosse i radio na ori -wymiana listew ozdobnych w środku na srebrne -zmiana kiery na s4 -malowanie klamek i lusterek w kolor nadwozia -zmiana bocznych kierunków na białe albo elear -montaż autoalarmu z kluczykiem scyzoryk -montaż podłokietnika z przodu. to by było na tyle myślę ze następne fotki będą już po jakiś modach :> :> :>
Gwerty Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 poza ramkami, na zegarach szału nie ma. a pozatym to napisz tak ja mam być, i fotki wklej
tig16 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 ladna sztuka dalbym lampy zespolone depo/valeo i na tyl polifty i autko by odmlodnialo ;]
andy21 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Lampy są w planach kierunki na błotniki i listwy chromowane na ramki szyb.powoli ja doprowadzę do porządku.
Chowix Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wstaw zdjęcia a nie linki, bo aż odechciewa się wchodzić Wstaw jakiś opis
Inkognito Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 widzę kolega z okolic :gwizdanie: podaj jakiś opis... auto ładne ale lampki do zmiany no i proponuje klamki i lusterka w kolor bo chyba masz czarne??? felunek niczego sobie :> pozdro z CZK
jihad Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 poza ramkami, na zegarach szału nie ma. Są jeszcze nogi...
slaviozo Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 wstawiasz na fotosika to masz kody do fot a ty wklejasz jeszcze tu bezposrednie linki masz problemy z czytaniem czy jak .... albo taki problem jakis opis tez by sie przydal no chyba ze to auto z otomoto czy skads na astrabertoneclub.pl byl taki kolo co sie podszywal jako posiadacz za***istych furek rodem z niemiec xD hehe i na kilku forach to robil i sie okazalo ze nawet prawka nie mial ;p
hectic Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Taaaa :] kolorek spoko, a na felunku można rancik wypolerować i będzie można "pod spódniczkę zaglądać" a z przodu chyba dokładka uciekła :> to przy okazji w kolor ją i tylną jak i lusterka i klamki :] powodzenia!
morsdicti Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 poza ramkami, na zegarach szału nie ma. Są jeszcze nogi... no właśnie to samo chciałem napisać he czekałem tylko, aż ktoś to skomentuje 2-4 post nic ... aż w końcu ! Auto jak auto + za kolor i "nie plakowany" środek
Inkognito Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 jak interesuje cie ori zawias to springi mam do oddania za jakieś tam grosze albo pomianka zależy jakie masz tam u siebie a jak bedziesz chciał siknąć klamki i nakładki to zapraszam! nie masz daleko....
Mathis Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Najfajniejsza jest naklejka na przedniej szybie - dobrze, że nie na środku Ładna sztuka, plany w dobrym kierunku Dołożył bym jeszcze ścieme szybek
Inkognito Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 podniosłeś ją do góry wrzuć nowe foto i pamiętaj o mnie z tą glebą
KoDi Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Z tego co podajesz to twoja mało pali w porównaniu do mojej Ogólnie ładna Audiczka... Pozdrawiam!
sebo1607 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Z tego co podajesz to twoja mało pali w porównaniu do mojej niemożliwe 9l to min. musi spalic odemnie za kolor i felgi, reszta planów w dobrym kierunku,pomyśl o listwach chrom wokół szybek
Rekomendowane odpowiedzi