pastaldo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Już kiedyś pisałem, na glebie trzeba i umieć i lubić jeździć. Jak ktoś się do tego nie nadaje to niech się nie bierze bo później tylko się będzie wkurzał. Ja nie narzekam a gwint mam opuszczony praktycznie na maksa i opony chowają się w nadkola (tak jak u Krychy). DeOkŁadnie a mi sie podoba tak jak Ty masz w avatarze palec ledwo wchodzi , plan jest taki żeby zejść jeszcze z 2-3cm no ok ale mi sie własnie taki wygląd podoba najbardziej to 18" ?
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Już kiedyś pisałem, na glebie trzeba i umieć i lubić jeździć. Jak ktoś się do tego nie nadaje to niech się nie bierze bo później tylko się będzie wkurzał. Ja nie narzekam a gwint mam opuszczony praktycznie na maksa i opony chowają się w nadkola (tak jak u Krychy). DeOkŁadnie a mi sie podoba tak jak Ty masz w avatarze palec ledwo wchodzi , plan jest taki żeby zejść jeszcze z 2-3cm no ok ale mi sie własnie taki wygląd podoba najbardziej to 18" ? tak
pastaldo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 nie mój przedział cenowy na takie wojarze ale wygląda fajnie. Ja na moim 1BA i 15" też się turlam
konus Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić... Ja jak kupiłem moje audi to byłem taki "spryciarz" że na -40mm zostawiałem dokładki na krawężnikach, osłony sypały się na kawałki i non stop czymś uderzałem o asfalt Teraz nie pamiętam kiedy w coś uderzyłem podwoziem Jak się ma gwint to zawsze po skręceniu wydaje się zacnie przez max 1 tydzień a potem kolejne kręcenie
paput Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 gekonek i felga - nie wyszło tak jak chciałem nie podoba mi się dla porównania ta felga w takim stanie w jakim ją kupiłem to jedna z najlepszych :gwizdanie: i najebaju sitckerów - wiem zjedziecie mnie
huzio00 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ładnie odnowiłeś fele, nie wygląda tak źle z tym gekonkiem
pastaldo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ładnie odnowiłeś fele, nie wygląda tak źle z tym gekonkiem fakt gorzej ten ulep na szybie :polew:
slepy Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ale balon właśnie to samo miałem pisać
paput Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 ale balon właśnie to samo miałem pisać 45 17" na 8J balon
slepy Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 205/40, i suta gleba, wtedy ta wlepa na zdesiu by pasiła, teraz to tak trochę nie teges :gwizdanie:
paput Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 205/40, i suta gleba, wtedy ta wlepa na zdesiu by pasiła, teraz to tak trochę nie teges :gwizdanie: się zobaczy może kiedyś
pastaldo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 205/40, i suta gleba, wtedy ta wlepa na zdesiu by pasiła, teraz to tak trochę nie teges :gwizdanie: najlepiej to zdjąć koła i postawić go na podwoziu. wtedy będzie pasowało do nazwy "gleba" jak sie patrzy. efekt z jazdy bedzie podobny :polew:
slepy Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 205/40, i suta gleba, wtedy ta wlepa na zdesiu by pasiła, teraz to tak trochę nie teges :gwizdanie: najlepiej to zdjąć koła i postawić go na podwoziu. wtedy będzie pasowało do nazwy "gleba" jak sie patrzy. efekt z jazdy bedzie podobny :polew: gleba już jest i to całkiem niezła, tylko oponka troszkę razi , jak sie spisuje ten TA? miękki?
paput Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 fotka z lepszej perspektywy [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________ 205/40, i suta gleba, wtedy ta wlepa na zdesiu by pasiła, teraz to tak trochę nie teges :gwizdanie: najlepiej to zdjąć koła i postawić go na podwoziu. wtedy będzie pasowało do nazwy "gleba" jak sie patrzy. efekt z jazdy bedzie podobny :polew: gleba już jest i to całkiem niezła, tylko oponka troszkę razi , jak sie spisuje ten TA? miękki? średni, raczej miękki jeśli 17" już wchodzi w nadkole P.S jutro kolejne foty z prac
slepy Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 fotka z lepszej perspektywy [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________ 205/40, i suta gleba, wtedy ta wlepa na zdesiu by pasiła, teraz to tak trochę nie teges :gwizdanie: najlepiej to zdjąć koła i postawić go na podwoziu. wtedy będzie pasowało do nazwy "gleba" jak sie patrzy. efekt z jazdy bedzie podobny :polew: gleba już jest i to całkiem niezła, tylko oponka troszkę razi , jak sie spisuje ten TA? miękki? średni, raczej miękki jeśli 17" już wchodzi w nadkole P.S jutro kolejne foty z prac chodzi mi bardziej o odczucia z jazdy
paput Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 fotka z lepszej perspektywy [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________ 205/40, i suta gleba, wtedy ta wlepa na zdesiu by pasiła, teraz to tak trochę nie teges :gwizdanie: najlepiej to zdjąć koła i postawić go na podwoziu. wtedy będzie pasowało do nazwy "gleba" jak sie patrzy. efekt z jazdy bedzie podobny :polew: gleba już jest i to całkiem niezła, tylko oponka troszkę razi , jak sie spisuje ten TA? miękki? średni, raczej miękki jeśli 17" już wchodzi w nadkole P.S jutro kolejne foty z prac chodzi mi bardziej o odczucia z jazdy jest ok mogłoby być bardziej sztywno jeśli jest tak nisko, no ale niestety nie można mieć wszystkiego [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 16:41_________________________________________________nowe graciki VALEOCZKA RAMKA GRILLA IN BLACK
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 W końcu sie zdecydowałes na te lampy uchwyty już pospawałeś
paput Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 W końcu sie zdecydowałes na te lampy uchwyty już pospawałeś nie, w jednej są całe tylko w drugiej cza smarknąć, dorwałem razem z silniczkami, wtykami i żarówami tak więc jeden komplet wtyczek ze starego kondona będę miał na handel[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 16:49_________________________________________________i jeszcze niezłożony grill czeka na ramkę EMBLEMATY in WHITE
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Widziałem to twoje padło wczoraj w puławach na centralnej brykałeś jakos 13-14
Rekomendowane odpowiedzi