Hugo Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzisiaj mija dokładnie 5 lat od kiedy założyłem klub Jak tak patrzę na statystyki to powiem Wam , że jestem w szoku i nigdy nie spodziewałem się , że to wszystko się tak rozkręci i rozrośnie. Ale tym bardziej mnie to cieszy , że nasza praca nie idzie na marne. Przy tej okazji chciałbym bardzo serdecznie podziękować ŁukaszowiR za pomoc Podziękowania dla moderatorów za trzymanie porządku Oraz dla Was wszystkich za to , że jesteście z nami i się udzielacie , bo gdyby nie Wy to nie byłoby tego wszystkiego Pozdrawiam
musti Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Bez Ciebie nie było by tu nas , dzięki Prezes :oklaski:
wrclaguna Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Bez Ciebie nie było by tu nas , dzięki Prezes :oklaski: To dobrze ze jest taki prawdziwy klub A4
Kimi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Wszystkiego Najlepszego !!!!! :yeee: :yeee: :yeee:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Pięć za nami i oby co najmniej kolejne pięćdziesiąt przed nami
Szamek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 oby wszystkie nam dobrze służyły, a forum się rozwijało tak jak się rozwija :naughty:
pastaldo Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Sto lat, sto lat niech żyje nam Prezes i Klub Oby tak dalej
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzisiaj mija dokładnie 5 lat od kiedy założyłem klub Jak tak patrzę na statystyki to powiem Wam , że jestem w szoku i nigdy nie spodziewałem się , że to wszystko się tak rozkręci i rozrośnie. Ale tym bardziej mnie to cieszy , że nasza praca nie idzie na marne. Przy tej okazji chciałbym bardzo serdecznie podziękować ŁukaszowiR za pomoc Podziękowania dla moderatorów za trzymanie porządku Oraz dla Was wszystkich za to , że jesteście z nami i się udzielacie , bo gdyby nie Wy to nie byłoby tego wszystkiego Pozdrawiam Ty założyłeś :polew: .............jasne..............jak by nie ja to byś nie wiedział na czym polegają i jak działają FORA motoryzacyjne a na podłączenie internetu do dziś byś składał papiery mimo wszystko - STO LAT
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Sto lat nam wszystkim dzięki Prezesie wszystkim FIOLETOWYM i Żółtym :good:
hornet Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40 Brakuje na forum jeszcze możliwości zostawia wiadomości głosowej
pablo_9 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Brawo :oklaski: i podziękowania dla Hugo, całej drużyny i wszystkich udzielających na forum
chudineze Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzięki Wszystkim, że wkońcu przeczytaliście regulamin i mamy troszkę lżej. dzięki Prezesie wszystkim FIOLETOWYM i Żółtym :good: Zostanie Ci to zapamiętane
Rekomendowane odpowiedzi