Opublikowano 2 Lutego 201115 l Przy tej okazji chciałbym bardzo serdecznie podziękować Poźkowi za pomoc Nie ma sprawy, kozi bobku :good: Dzięki Wszystkim, że wkońcu przeczytaliście regulamin i mamy troszkę lżej. dzięki Prezesie wszystkim FIOLETOWYM i Żółtym :good: Zostanie Ci to zapamiętane :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Dzięki Wszystkim, że wkońcu przeczytaliście regulamin i mamy troszkę lżej. dzięki Prezesie wszystkim FIOLETOWYM i Żółtym :good: Zostanie Ci to zapamiętane a dla ZIELONYCH i STO LAT
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Dzięki Wszystkim, że wkońcu przeczytaliście regulamin i mamy troszkę lżej. Zamykać tematy Sto lat
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Oby się dalej rozwijało jak należy to nasze "klubisko" i rzeczywiście podziękowania dla Wszystkich, którzy wkładają trud w trzymanie w ryzach ten cały element aspołeczny
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Dzięki Wszystkim, że wkońcu przeczytaliście regulamin i mamy troszkę lżej. dzięki Prezesie wszystkim FIOLETOWYM i Żółtym :good: Zostanie Ci to zapamiętane a dla ZIELONYCH i STO LAT Po części jesteś zrehabilitowany
Opublikowano 2 Lutego 201115 l a gdzie ku..a jakiś tort dokładnie, Bolec to straszny chytrus :naughty:
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Czas zapier..., to fakt. Już 4 lata tu marnuję czas A co najgorsze, to końca nie widać ;(
Opublikowano 2 Lutego 201115 l kurde, nie wiem z czego tu się cieszyć, wiecie ile osób przez to forum straciło mnóstwo cennego czasu na te ciągłe siedzenie online i nabijanie postów ?? nie no żart oczywiście, ja tam się cieszę, że tu trafiłem i powiem Wam, że lada moment będziemy czytali wątek "100 urodziny klubu" bo bardzo przydatna strona, mnóstwo spoko ludzi :good: 200 LAT 200 LAT !!!!
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Racja... strata czasu itd... ciagle tu przesiaduje i czytam. bez sensu... najlepiej zlikwidowac to towarzystwo a tak serio to sto lat i wasze zdrowie
Opublikowano 2 Lutego 201115 l Autor a gdzie ku..a jakiś tort dokładnie, Bolec to straszny chytrus :naughty: Tort będzie na zlocie w Bukowinie A Ty Poziek pałko i tak nie dostaniesz bo za grubiutki jesteś