przemciotorun Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Potrzebuje ktos maty do lusterek, bo jutro musze jedna zamowic, to moge odrazu wziasc wiecej, jak cos to na pw http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11421411 Ja bym zamówił tylko narazie muszę zobaczyć jak wygląda sytuacja czy moja instalacja jest odłączona czy po prostu maty już się skończyły to jak cos to daj znac bo ja jutro wieczorem bede zamawiam
manny90 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Będzie musi, tylko nie wiem kiedy bedziesz czas pomalowac ta dokladke Mogę ci załatwić lakiernika
komar865 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Powrót do zywych! Brykiet ze słomy Wilgotność ok. 12%-14%. Produkowany bez żadnych wypełniaczy i klei 100% biomasa. Nadaje się do wszystkich rodzajów pieców. Produkowany na brykieciarce hydraulicznej – mocno zbity. Cena: 400 zł za tone 370 zł w hurcie
slepy Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Panowie, zapraszam do zgłaszania fotek do kalendarza klubowego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.645
djbinek Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Oto coś ode mnie dla Was Filmik jak zdemontować lampy po liftingu a dokładnie jak ściągnąć klosz
slepy Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Oto coś ode mnie dla Was Filmik jak zdemontować lampy po liftingu a dokładnie jak ściągnąć klosz dobry tutorial , a ja sie z szuszarką męczyłęm
Kempes_1985 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 WIŚNIA, czy to czasem nie ciebie mijałem dzisiaj na grunwaldzkiej?? Zamyśliłem się troszkę, a jak już w lusterko patrzyłem to wydawało mi się, że ramki klubowe widzę ;P BTW, duże zniszczenia? taa... wracałem z tyry z kolegom [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 19:32_________________________________________________Błotnik ma dość duży wgniot jak sie zderzak kończy u góry,a zderzak podrapany jeszcze dzisiaj jej wstawiłem troche jak jechałem do CSW i łańcuszek do wymiany doszedł bo klepie o obudowe że masakra [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 19:35_________________________________________________Kempes :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: za szybka pomoc Niema sprawy
przemciotorun Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 potrzebuje moze ktos zderzak tyl do sedana/z belka/bez dokladki/ w dosc dobrym stanie/do przedlifta 30zl +kw
WIŚNIA Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Oto coś ode mnie dla Was Filmik jak zdemontować lampy po liftingu a dokładnie jak ściągnąć klosz a co będzie w następnym odcinku? wymiana łańcuszka rozrządu w 1.8T?
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 nie wiem czy czytaliście, ale ten zlocik, który ma się odbyć na Warmii i Mazurach będzie jednak dwudniowy, a nie trzydniowy. mam nadzieję, że i tak pojedzie ktoś oprócz mnie z naszego regionu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi