Kierownik Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 BYDGOSZCZ 20.02.2011 godzina 18:00 pod TESCO: 1. ArturB6 2.Daras 3.Thumas 4. Grzechu (10%) 5. Jędrek 6. WIŚNIA 7. Kierownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 grzechu turbo timer-a nie warto brac do Disla , szkoda kasy chodzi mi o podgląd ładowania turbo....myśle że warto mieć na to oko:mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 grzech a ty będziesz na spocie czy jaja sobie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 ledy we wnętrzu i schowku ogarnięte jeszcze bagażnik i w nogach Wiśnia nie wiem,jak co to na koma wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Grzechu, turbo timer sluzy do studzenia turbiny... a to co chcesz to wskaznik doladowania turbiny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 ledy we wnętrzu i schowku ogarnięte jeszcze bagażnik i w nogach Wiśnia nie wiem,jak co to na koma wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Grzechu, turbo timer sluzy do studzenia turbiny... a to co chcesz to wskaznik doladowania turbiny.. nooooooooooooo o to mi chodzi [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 17:34_________________________________________________dokładnie taki : http://moto.allegro.pl/cisnienie-doladowania-wskaznik-turbo-auto-gauge-i1450104718.html a co do obudowy to musze pomyśleć czy w słupek (wtedy będe musiał przerabiać na biały) czy gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Juz po spocie , jak zwykle dziękuje wszystkim , a ci co nie byli niech żałują Arturo jak można to podeślij mi na maila to co VAG pokazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Również dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Dzikeuje za spota Mi w drodze powrotnej znowu przestal swiecic trzeci stop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Spot naprawa błotnika poczeka,silnik ważniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thumas Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Fajnie bylo !! Ale troche za zimno!! Moze nastepnym razem juz bedzie troche cieplej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Co powiecie na te felgi + moja buda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thumas Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Mam pytanko czy kierownic od a4 z 2000 roku bedzie pasowala do rocznika 98?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Co powiecie na te felgi + moja buda? na moje rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Co powiecie na te felgi + moja buda? to są co najmniej 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Więcej niż 17" nie będę ładował. Może nie będzie tak dobrze wyglądało, ale będzie lepiej niż na moich 16". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 manny , jak przerabiałeś temat ukł. kierowniczego to nie widziałeś gdzieś tam w bydgoszczy zakładu który zajmuje sie regenerowaniem pomp wspomagania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 a sam nie możesz trochę zabawy nie zaszkodzi [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 22:21_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=38114.15 bede sie bawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 a jest dostęp do wszystkich części ? Bo jak tak to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi