WIŚNIA Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 22:30_________________________________________________ja już mam planów na renowacje mojej do wakacji więc dziupla zamknięta od next weekendu dokończe tylko to co komu obiecałem i zabieram sie za moje maleństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 W Lubiczu pod Toruniem regenerowałem maglownicę. Jakoś szczególnie nie szukałem, bo znajomy mi zakład polecił. Niestety nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=7063.0 coś dla grzesia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=7063.0 coś dla grzesia czytałem to już .... nawet te fotki z wątku na GG Tobie pokazywałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Grzechu, ten wskaźnik co pokazałeś to drogawy trochę... na takie potrzeby jak Twoje (seryjne auto) wystarczy taki za 50-100zł.. a spot bardzo fajny mimo niezbyt sprzyjającej pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Grzechu, ten wskaźnik co pokazałeś to drogawy trochę... na takie potrzeby jak Twoje (seryjne auto) wystarczy taki za 50-100zł.. szukałem i nie widziałem takiego z białym ew. czerwonym podświetleniem albo taka łajza ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 w Tuning Studio na pewno taki znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 w Tuning Studio na pewno taki znajdziesz pytałem...to mają jeden cyfrowy za ok.250zł a ja chce analogowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 zawsze Łukasz sprowadzał... hmm.. dziwne, sprawdź może jeszcze na stronie rally-shop'u w Toruniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 ja właśnie skończyłem przeglądać wnikliwie wątek pt: "zrób to sam" i znalazłem wiele ciekawych info więc od pon zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 zawsze Łukasz sprowadzał... hmm.. dziwne, sprawdź może jeszcze na stronie rally-shop'u w Toruniu od 129-399zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Co powiecie na te felgi + moja buda? zajebioza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/wskaznik-auto-guage-c-doladowania-smoke-07641-i1466232008.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/wskaznik-auto-guage-c-doladowania-smoke-07641-i1466232008.html czyli łajza jednak jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 fotek ze spotu ni ma ??? miłego dzionka :> -17 u mnie o 6.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 nie , niestety fotek brak -18 u mnie o 5:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wiśnia tak mi serwis skasowałeś że znowu w oczy razi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Co powiecie na te felgi + moja buda? Bardzo fajne, również je rozważałem Pamiętaj że na foto są 18" i działająca grawitacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 działająca grawitacja co do gleby to powiem Wam że wróciła radość z jazdy po przejściu na seryjne zawieszenie wiem że to wina amorów ,ale jednak mimo wszystko trzeba wtedy uważać na byle wyboje czy nierówności na drodze (nawet na utwardzonych amorach) a straty to druga sprawa....wahacze,przeguby,końcówki drążków,powgniatana podłoga,pęknięta osłona silnika itd z mojego doświadczenia wiem że nie warto pchać się w sportowe zawieszenie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi