hbd Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 I kolejny udany spocik za nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 I kolejny udany spocik za nami :oklaski: dokladnie, frekencja dopisuje no i niespodziewanie lampki tylne wymienilem na szybkiego, pozdro dla strobo! pozdro dla klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Zdjecia takie sobie.... Proponuje na nastepny spocik wybrac sie na rynek w toruniu oczywiscie z pod piotra i pawla porobic kilka fot skoczyc na piwo (lech free) ale jest przynajmnej cos sie zadzieje. Da rade koleczka miedzy slopkami avantem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 tak jest spocik sie udal :> a tu filmik o ktorym mowilem http://www.youtube.com/watch?v=-8UAvf3xX0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Skoro już jesteśmy przy ciekawych filmikach to obejrzcie to: Audi Q7 V12 TDI vs BMM E60 M5 http://www.autokrata.pl/artykul/q7-v12-tdi-kontra-m5-6167 No i wspomniany wczoraj nowo-ruski spocik na grubo: http://benzclub.ru/forum/showthread.php?p=676976&posted=1#post676976 a tu filmiki z tego eventu: http://www.youtube.com/results?search_query=Moscow+Unlim+500%2B&search_type=&aq=f [edit] Fotki z wczoraj wstawię jak znajdę dłuższą chwilkę w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strobo Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Całkiem przyjemnie było... Podobał mi się powrót po Fordońskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Obiecane foty:[br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 no fotki 1-sza klasa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psocia4 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Paweł zdjęcia bomba pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorob2 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 wiecie moze gdzie w Bydzi lub okolicy naprawiaja sterowniki od ABS-u,i adoptuja liczniki do auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 No spocik całkiem elegancki wam wyszedł Zdjęcia również konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 wypas fotki, widać ze spocik udany szkoda ze beze mnie, ale mam nadzieje ze sie odrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Tomek4don mogłeś przyjechać tym granatowym kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrt Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 No faktycznie fotki super, spocik się udał może następnym razem też się pojawię, bo teraz zostałem zaproszony na romantyczną kolację ;P dlatego nie mogłem przyjechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 hehe nas nikt nie zaprosil no rafi jedynie do dagrasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 też było romantycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 sie okaze za tydzien chyba ze w toruniu[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 16:00_________________________________________________Jak tam nasze te no wiecie oco chodzi na kiedy gotowe beda??bojak jzu sa to mozna sie spotkac odebrac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 no właśnie mogłyby już być troszke czasu już minęło. Kiedy będą?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Co to za dwa nowe srebrne sedany B5 ? Myślałem ,że moja jest jedyna taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 niestety one juz sa za ciebie;ptrzeba byc na spotach;p [br]Dopisany: 03 Październik 2009, 22:45_________________________________________________http://www.allegro.pl/show_item.php?item=762715322 jak by ktos chciał do dawac znac jeszcze mam 2 oponki jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi