Blondi89 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Gościu napisal, że to oryginalny zderzak rs4: http://allegro.pl/show_item.php?item=1486762900 Mi się wydaje, że to wcale nie jest rs4, bo przecież w b5 i b7 są takie wloty po bokach to pewnie w b6 też by tak zrobili. No i szerszy wtedy jest no nie? Bo tak to nie będzie pasował...Nie wiem jak wyglada zderzak rs4 do b6 dlatego pytam :decayed:Tu jeszcze macie fotki, które mi na maila wysłał: Miałam zamiar licytować, ale jak zobaczyłam te fotki z maila to chyba szału nie zrobi... Już sama nie wiem, doradźcie.
manny90 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Gościu napisal, że to oryginalny zderzak rs4: http://allegro.pl/show_item.php?item=1486762900 Mi się wydaje, że to wcale nie jest rs4, bo przecież w b5 i b7 są takie wloty po bokach to pewnie w b6 też by tak zrobili. No i szerszy wtedy jest no nie? Bo tak to nie będzie pasował...Nie wiem jak wyglada zderzak rs4 do b6 dlatego pytam :decayed:Tu jeszcze macie fotki, które mi na maila wysłał: Miałam zamiar licytować, ale jak zobaczyłam te fotki z maila to chyba szału nie zrobi... Już sama nie wiem, doradźcie. W budzie B6 nie było RS4 z tego co mi wiadomo
Artur82 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Gościu napisal, że to oryginalny zderzak rs4: http://allegro.pl/show_item.php?item=1486762900 Mi się wydaje, że to wcale nie jest rs4, bo przecież w b5 i b7 są takie wloty po bokach to pewnie w b6 też by tak zrobili. No i szerszy wtedy jest no nie? Bo tak to nie będzie pasował...Nie wiem jak wyglada zderzak rs4 do b6 dlatego pytam :decayed:Tu jeszcze macie fotki, które mi na maila wysłał: Miałam zamiar licytować, ale jak zobaczyłam te fotki z maila to chyba szału nie zrobi... Już sama nie wiem, doradźcie. Blondi dwie sprawy...tak jak pisze Manny w budzie b6 nie bylo rs4...to jest zderzak Ms_desing...dla Ciebie on raczej bez sensu... brakuje zaslepek spryskow...czyli jest pod Xenon...Ty tego nie masz wiec sobie odpusc,...no chyba ze chcesz zakladac Xenonik
Blondi89 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Blondi dwie sprawy...tak jak pisze Manny w budzie b6 nie bylo rs4...to jest zderzak Ms_desing...dla Ciebie on raczej bez sensu... brakuje zaslepek spryskow...czyli jest pod Xenon...Ty tego nie masz wiec sobie odpusc,...no chyba ze chcesz zakladac Xenonik Aaa no właśnie :> dlatego też nie znalazłam żadnego rs4b6 na forum Ogólnie wyczaiłam na allegro taki sam ale srebrny i to jest niby oettinger. Tak czy inaczej nie jestem do niego przekonana po obejrzeniu paru zdjęć, więc będę szukać dalej...
Artur82 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 szukaj od s4...ostatnio-Dzo-Dzo z forum mial na sprzedaz
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 a ja bym poszukał na Twoim miejscu nie od S4 tylko S-line. moim zdaniem fajniej wygląda S-line: S4: Newman pertraktuj, pertraktuj. myślę, że może być fajna impreza
Reniu Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Reniu 100lat RENIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Reniu wszystkiego najlepszego!! Darek to widzę, że trochę później ode mnie wróciłeś Reniu, wszystkiego najlepszego !!!!! :drunk: :drunk: R_E_N_I_U - WSZYSTKIEGO NAJ, NAJLEPSZEGO!! 100lat!! I ja dołączam się do życzeń Reniu. i najlepszego dla kolegi :drunk: Stówa Reniu!! Najlepszego!! Sto lat reniu :drunk: Wszystkiego najlepszego Reniu najlepszego Reniu :drunk: najlepszego Reniu :> pozdrówka dla wszsytkich siemaaa troche mnie nie bylo.... wczoraj w nocy wrocilem z Holandii... nie ma to jak spedzić w podróży 24 godziny w dwie strony by pogadać z klientem 40 minut :wallbash: a wlasnie... Reniu .. najlepszego chlopie!! Dzięki wszystkim za pamięć a tak wogole gdzie jest Reniu? Niestety z powrotem w pracy Miałem tydzień urlopu i zrobiłem sobie wolne od netu
manny90 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ładny come back Myśleliśmy, że cię wcięło
Reniu Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 No zaginąłem trochę w akcji ale czasem trzeba Byłem w miedzyczasie u brata w Pruszkowie i jako ciekawostkę podam że paździoch notorycznie wpadający w tryb awaryjny spalił średnio 5.47 litra gnojówki na 100km. Zrobi się cieplej dziad idzie na warsztat.. postanowione
Newman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 hehe... noo dobrze tak pare dni odsapnąć od cybernetyki
Artur82 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Nie no wieczorami grałem no juz myslalem ze sie Reniu nam rozchorował :polew:
WIŚNIA Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ma ktoś kod do kaspersky-ego? bo mi licencja wygasa za 15 dni
manny90 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191291.0 :gwizdanie: Jakaś zrzuta na stołki dla mnie?
Rekomendowane odpowiedzi