rafi_a4 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET ZYCZE NASZYM KLUBOWICZKĄ
gurban6 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Witam wszystkich po długiej przerwie Oczywiście pamiętam o naszych Paniach.Wszystkie życzenia są dla kobiety Które bywają czasem niestety Trochę nerwowe i zalatane Ale są za to - bardzo lubiane Nasze dziewczyny , bardzo lubimy A więc Wam dużo szczęścia życzymy Nie ważne przecież jaka uroda Jaka w ubiorze kobiecym moda Wszystko nieważne jest w życiu Waszym Bądźcie radością więc w życiu naszym Wam też życzymy szczęścia wielkiego
krzychu-trn Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Witam wszystkich po długiej przerwie Oczywiście pamiętam o naszych Paniach.Wszystkie życzenia są dla kobiety Które bywają czasem niestety Trochę nerwowe i zalatane Ale są za to - bardzo lubiane Nasze dziewczyny , bardzo lubimy A więc Wam dużo szczęścia życzymy Nie ważne przecież jaka uroda Jaka w ubiorze kobiecym moda Wszystko nieważne jest w życiu Waszym Bądźcie radością więc w życiu naszym Wam też życzymy szczęścia wielkiego Witamy po dłuuuuuugij nie obecności a tak wogóle to i również dołączam się do życzeń. Najlepszego
majki77 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 dla naszych kobitek wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
Artur82 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Najlepszego dla PAŃ !! Gurban wkoncu wrociles
manny90 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego życzę wszystkim kierowniczką A4
Reniu Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wszystkim kierowniczkom, pasażerkom oraz miłośniczkom czterech pierścieni wszystkiego najlepszego Manny... fajne te stołki
Newman Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Najlepszego dla naszych dziewczyn!!!! a tak w ogole to
damian_qbass Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA forumowych PAŃ, dla Dziewczyn, Żon i Kochanek [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 09:59_________________________________________________ Witam wszystkich po długiej przerwie Oczywiście pamiętam o naszych Paniach.Wszystkie życzenia są dla kobiety Które bywają czasem niestety Trochę nerwowe i zalatane Ale są za to - bardzo lubiane Nasze dziewczyny , bardzo lubimy A więc Wam dużo szczęścia życzymy Nie ważne przecież jaka uroda Jaka w ubiorze kobiecym moda Wszystko nieważne jest w życiu Waszym Bądźcie radością więc w życiu naszym Wam też życzymy szczęścia wielkiego JESTEM W SZOKU :shocked: :shocked: Grzesiu to trzeba jakiś spot na powitanie w niedziele przy grillu :D
manny90 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wszystkim kierowniczkom, pasażerkom oraz miłośniczkom czterech pierścieni wszystkiego najlepszego Manny... fajne te stołki Stołki Ale nie ma siuty na takie wydatki to raz, boczków tam nie ma - dwa ;P
Reniu Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Poczekaj na czarne skórki w komplecie z podłokietkiem i boczkami, kox będzie większy
manny90 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Poczekaj na czarne skórki w komplecie z podłokietkiem i boczkami, kox będzie większy Mi się marzy zwykłe szmaciane Recaro Najlepiej za 500zł komplet w idealnym stanie
damian_qbass Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Zawsze można gdzieś dac Hurtowo do zrobienia.... to będzie taniej... z Krzysiem Myslimy o okresie wakacyjnym... by dać do obszycia
manny90 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Zawsze można gdzieś dac Hurtowo do zrobienia.... to będzie taniej... z Krzysiem Myslimy o okresie wakacyjnym... by dać do obszycia O stołkach mówisz? Z chęcią bym swoje odświeżył...
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego dla Pań! Manny, ja mogę polecić z czystym sumieniem (jeśli chodzi o tapicerkę) firmę Black Sun w Toruniu
manny90 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Nowe mody mi się w piątek szykują: Osłony przegubów Łożysko Łączniki stabilizatora Z tymi stołkami to nic pilnego Fakt, przedarcie jest, ale jak jadę to tego nie widzę, więc mi nie przeszkadza ;P A te kubły w skórze wczoraj znalazłem i na zrzutę liczyłem Ale dzięki za info
krzychu-trn Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego dla Pań! Manny, ja mogę polecić z czystym sumieniem (jeśli chodzi o tapicerkę) firmę Black Sun w Toruniu Jędruś dziękuje za polecenie moich kolegów. Pracuje 2 metry od tej fimry a wdokłądnie drzwi obok także znam ich ale są drodzy. Ale mam kolege który obszywa sam a pracuje u nich i robi bardzo dobrze
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 kilkoro moich znajomych obszywało tam samochody i byli zadowoleni więc dlatego polecam w Mini jak wystrzeliła poducha w fotelu to też zrobili fotel tak jakby był zupełnie nowy
Rekomendowane odpowiedzi