Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !!!!!! kto mi naprawi hamulce? :mysli:

tyle masz roboty na głowie że brak czasu na twojego ? ;d

co masz z nim ?

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam. Widzę, że nie tylko ja mam problem z hamulcami. Poszukuję zacisk przedni prawy do A4 b5 AFN w dobrym stanie. Wiecie może gdzie w naszych okolicach szukać?

Opublikowano

to jednak nie tylko w audi tak mocno wycieraja sie raczki na dzwiach przy sterowaniu szybami..... ogolnie auto fajne w sierodku ale nie na moja kieszen....

Opublikowano

Przemek...będziesz na miejscu w Maju??

Opublikowano

Witam. Widzę, że nie tylko ja mam problem z hamulcami. Poszukuję zacisk przedni prawy do A4 b5 AFN w dobrym stanie. Wiecie może gdzie w naszych okolicach szukać?

zadzwon na Podolska tam jest szrot i maja sporo czesci tu masz nr 0523455292

Opublikowano

Przemek...będziesz na miejscu w Maju??

raczej tak moze nie caly czas, ale weekendy raczej napewno

Opublikowano

tyle masz roboty na głowie że brak czasu na twojego ? ;d

co masz z nim ?

w ogóle nie mam :decayed: w 3 dni sie coś posypało i pedał w podłoge wpada, jak próbowałem odpowietrzyć to w ogóle ciśnienia nie ma na przednim lewym kole,tylko to próbowałem odpowietrzyć bo jak zobaczyłem że nie ma ciśniena to dałem sobie spokój :kwasny:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:11_________________________________________________

JA!! JA!! JA!! :evil2:

nówki sztuki Ci założe :naughty:

hamulec_alivio_br_m430.jpg

poczekaj jak ci wymienie wahacze :naughty: pourywam śruby :evil:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:13_________________________________________________

napisz do 89Paweł89 :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:14_________________________________________________Kieras "szewc bez butów chodzi " :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:15_________________________________________________w końcu dziadek kody wypasu spisał z niuni :decayed: dzisiaj będe sprawdzał co tam sie w niej kryje :gwizdanie:

Gość -makaveli-
Opublikowano

JA!! JA!! JA!! :evil2:

nówki sztuki Ci założe :naughty:

hamulec_alivio_br_m430.jpg

poczekaj jak ci wymienie wahacze :naughty: pourywam śruby :evil:

nie cwaniakuj :naughty:
Opublikowano

:gwizdanie: :polew:

Opublikowano

ty mi lepiej pompe albo serwo kup za moje dobre serce :polew: bo coś z tego mi padło [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:28_________________________________________________Obiecujesz? :naughty:

Gość -makaveli-
Opublikowano

ty mi lepiej pompe albo serwo kup za moje dobre serce :polew: bo coś z tego mi padło [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:28_________________________________________________Obiecujesz? :naughty:

jutro pompe zamawiam ,specjalnie dla Ciebie za Twoje dobre serce

taką:

abisynka-pompa-reczna_1.jpg

Opublikowano
:fool: śmiej sie śmiej
Opublikowano

autko jak nowe :kox: olej, filtry paliwa i przeciwpyłkowe, klima i nowy płyn hamulcowy... jeździ jak żyleta :naughty: jutro RS6 wraca na miejsce i sezon będzie dla mnie otwarty :decayed:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

ciekawe co tak wcześnie Rafi :gwizdanie:

miłego dzionka wszystkim,w końcu ciepło az sie chce wychodzić z domu :naughty:

:hi:

Opublikowano

Pełen kox :kox: Bardzo podoba mi się buda E60, silnik niesamowity, osiągi prawie jak w M-ce. Jedyne co mi się tu nie podoba to typ nadwozia... jak kombi to tylko Audi, inne kombiaki mi nie podchodzą.[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 09:22_________________________________________________[br]

[edit]

:polew: :polew: :polew: