jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jak będzie taka pogoda jak dziś to jestem za
Artur82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 DROPSON podpowiedz czy maty z grzanych dupek z B5 podejda do b6 raczej nie szkoda jak będzie taka pogoda jak dziś to jestem za ja tez jestem za
Kierownik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 arturo raczej sie zdecyduje powinienm się odezwać w tym tygodniu ... tylko kurcze nie wiem czy mam wziąć auto żebyś zobaczył ile tych "zaprawek"?
Artur82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 arturo raczej sie zdecyduje powinienm się odezwać w tym tygodniu ... tylko kurcze nie wiem czy mam wziąć auto żebyś zobaczył ile tych "zaprawek"? ale mowisz o tej zafirze?? jak cos to telefon masz...dzwon
djbinek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 fotki niestety nie są najwyższej jakości, ale są... za moment będą smiley Balans bieli jest źle ustawiony, czy jakoś tak, nic nie widać stary na tych fotkach
jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 po prostu ostatnio robiłem zdjęcia przy sztucznym świetle i zapomniałem przestawić aparat na światło naturalne. zdjęcia ciulowe, ale przynajmniej są
djbinek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja 22 maja na spot podjadę, chyba to będzie Toruń. Zobaczycie mój nowy bolid
Thumas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jedrekx w jakim formacie robiłeś te zdjęcia? Podeślij mi na maila oryginały fotek to może coś uda mi się z nich wyciągnąć
Reniu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dziekuję wszystkim za spota Tymaczsem trzeba jakąś kawę spić
Newman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Najepszego dla Filipa zaraz ogladam foty.. mialem plana podjechac ale ostatecznie pojechalem na zuzel... na który tez nie dotarlem bo bylo tyle ludzi przed kasami ze szok.. i plan sie totalnie zmienił.
manny90 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Filip najlepszego! Jędras, jak masz te fotki w RAW'ach to po prostu na kompie zmień balans
Zaleczeq Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 kujawiaczki jak tam u was pogoda pada, leje, powodz czy słonce ??
jedrekx Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zdjęcia są w zwykłym formacie JPEG. przesłałem je wieczorem do Tomka, zobaczymy czy coś z tym zdziała btw. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO FILIP!
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jędrek pytałeś może o ten ośrodek w Kręglu ?? babka miała mi przysłać symulacje kosztów zlotu, a dostałem tylko zwykły cennik żarcia i noclegów (to co jest na ich stronie www podane) także poważnie raczej do tego nie podeszła i prawdopodobnie na mazury trzeba będzie na zlot jechać
Rekomendowane odpowiedzi