Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bla: i nadal cisza .....

:)

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hahahaha Jędras, pozdrawiam :polew: Szkoda, że całą ekipę do fordonu zabierałeś, mi się udało Martę wkręcić w odwożenie :D

Opublikowano

1566431222.jpg Pytanko to jest ori grill od esy?

tak :)[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 07:09_________________________________________________

a co ze spotem w ten weekend???? !!!!![br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 20:48_________________________________________________co sadzicie o zawieszeniu KW??

jestem za :)

a co do KW podobno najlepsza firma na rynku :gwizdanie:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/spojler-progi-zderzak-audi-a4-95-01-i1554769224.html cos dla ciebie grzesiu :naughty: nie gleby nei daje po wiem jakie skutki byly u ciebie a lamp hmm[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 23:01_________________________________________________

Ogulnie jest za 100zla ktos chce?[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 08:12_________________________________________________http://moto.allegro.pl/grill-do-audi-a4-i1566431222.html
Opublikowano

:siema:

Napisz ktos cos co do spota???

Opublikowano

Witam :D

Co robimy w niedziele czyli jutro ??? Olewamy sprawe i się nie spotykamy?? Zapowiada sie ładna pogoda wiec moze warto sie spotkać :D

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/spojler-progi-zderzak-audi-a4-95-01-i1554769224.html cos dla ciebie grzesiu :naughty: nie gleby nei daje po wiem jakie skutki byly u ciebie a lamp hmm[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 23:01_________________________________________________

Ogulnie jest za 100zla ktos chce?[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 08:12_________________________________________________http://moto.allegro.pl/grill-do-audi-a4-i1566431222.html

chyba byl...

Opublikowano

Bo cena śmieszna dlatego nie powisiał ;)

Siemanko :kawa:

Opublikowano
:hi: Pytanie z innej beczki: usunęłam sobie kosz z pulpitu (zamiast opróżnij wybrałam usuń :wallbash:). Wpisuję w wyszukiwarkę kosz, ale pokazują mi się pliki, które mam w koszu, a nie sam folder. Jak go przywrócić? :decayed:
Opublikowano

Jak jeszcze kosza nie zrobiłaś to Kliknij prawy przyciskiem myszy na pulpicie wybierz właściwości, i tam w jednej zakładce powinno być dostosuj pulpit czy jakoś tak i tam jak w tą opcje wejdziesz to tam możesz sobie dodać jakie chcesz mieć ikony na pulpicie(Mój komputer, Internet Explorer, kosz )

zaznaczasz kosz zastosuj i ok i powinno wskoczyć :D

Opublikowano

:siema:

SPOT 17.04.2011 TORUŃ PIOTR I PAWEŁ GODZINA 18.00 (może być inne miejsce)

1. Krzychu

2. Bula87

Opublikowano

Nowek powiem Ci, że allroad wyszedł.. i samochód nie wygląda aż tak niestety... :( nawet lekkie obniżenie -20 by dało radę!

Artur pytałeś o KW, moim zdaniem jedna z lepszych firm!

Darek, no jak widziałeś przyjechaliśmy z Pawłem we dwóch i jeden wracał jednym autem, a drugi drugim... no co zrobić czasem trzeba robić za kierowcę :decayed:

w sprawie spota w Toruniu to ja niestety odpadam... :wallbash:

Gość -makaveli-
Opublikowano

zastanówcie się kto chce jechać na zlot ogólnopolski bo niedługo pójdzie lista i trzeba będzie do końca maja dać konkretną odp :cool1:

jako że nasz region jest gospodarzem warto pokazać się z dobrą frekwencją :good:

Opublikowano

zastanówcie się kto chce jechać na zlot ogólnopolski bo niedługo pójdzie lista i trzeba będzie do końca maja dać konkretną odp :cool1:

jako że nasz region jest gospodarzem warto pokazać się z dobrą frekwencją :good:

termin nie ulegl zmianie?