Kierownik Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 nie wiem jak w 1.8 T ... ale w 1.8 steruje długim kanałem i jest tu[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 21:05_________________________________________________http://www.ms-motor-service.com/ximages/pg-news_2007-1_web.pdf tu masz jeszcze jak dokładnie wygląda
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 jak nie wiesz to szaka faka pewnie byś szukał w bagażniku to zmniejszyłem Ci pole poszukiwań zaworu niewdzięczniku
WIŚNIA Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 nie wiem jak w 1.8 T ... ale w 1.8 steruje długim kanałem i jest tu[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 21:05_________________________________________________http://www.ms-motor-service.com/ximages/pg-news_2007-1_web.pdf tu masz jeszcze jak dokładnie wygląda dzięki,ale wiem gdzie jest zrobiłem sobie dojście do niego bo mi wyskakuje na VAG-u "zawór N75 przerwa na wyjściu" chce go sprawdzić miernikiem czy wszystko gra
Kierownik Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 a masz wtyki do autodaty żeby sprawdzić jakie powinien mieć parametry sprawny ? to jest czujnik więc potrzebny ci będzie oscyloskop do dokładnej diagnozy
WIŚNIA Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 a zwykłym miernikiem elektrycznym nie sprawdze?
Kierownik Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 tylko rezystancje/napięcie etc, a z autodaty będziesz wiedzieć ewentualnie ile moze tego miec i ile ma przedział podany przez producenta
krzychu-trn Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Miłego dzionka w tę piękną pogodę :>
Newman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a juz chcialem rowera dzisiaj odpalic
jedrekx Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 życzę wszystkim miłego dnia - w końcu ładna pogoda jakby ktoś szukał fajnego Seata Leona to kolega sprzedaje http://otomoto.pl/C18563561.html
gurban6 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zobaczcie tego małego chłopczyka(2 latka) jak zna znaki drogowe :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tylko rezystancje/napięcie etc, a z autodaty będziesz wiedzieć ewentualnie ile moze tego miec i ile ma przedział podany przez producenta temat nieaktualny jak dziś składałem maszynkę do kupy, zajrzałem z ciekawości pod gumkę od wtyczki,kabelek był przerwany dlatego błąd wyskakiwał zarobiłem na nowo końcówkę, złożyłem przejechałem sie... i stwierdzam że miał chyba od początku ten kabelek przerwany bo nigdy w życiu takiej piz*y nie miał zaczynam sie bać nią jeździć nawet słychać fabryczną pierdziawkę turba tylko coś przerywa i szarpie jak sie gaz do podłogi depnie,ale dojdziemy do tego
Blondi89 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A ja do pracy w tą pogode w przyszłym tygodniu jak będę miała na rano to napewno będzie padał deszcz.
nowekbdg Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wiecie moze gdzie mieszaja dobrze lakiery potrzebuje zeby dobrali moj kolor
bula87 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wiecie moze gdzie mieszaja dobrze lakiery potrzebuje zeby dobrali moj kolor W Dragaczu pod Grudziądzem dobrze lakiery dobierają, ale to trochę daleko żeby po lakier jechać
nowekbdg Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no troche hmm musze zaslepke spryskow pomalowac
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 temat nieaktualny jak dziś składałem maszynkę do kupy, zajrzałem z ciekawości pod gumkę od wtyczki,kabelek był przerwany dlatego błąd wyskakiwał zarobiłem na nowo końcówkę, złożyłem przejechałem sie... i stwierdzam że miał chyba od początku ten kabelek przerwany bo nigdy w życiu takiej piz*y nie miał zaczynam sie bać nią jeździć nawet słychać fabryczną pierdziawkę turba tylko coś przerywa i szarpie jak sie gaz do podłogi depnie,ale dojdziemy do tego no nie ukrywam że był zamulony Twój samochód ....na pewno nie było czuć tam 180KM ciekawe jak jest faktycznie teraz
Rekomendowane odpowiedzi