Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202480.0

chciałem jechać w tym roku... ale nie wiem jak z samochodem będzie... ja może tylko na jeden dzień podjadę..

to ja odpadam bo w tym czasie to bede zapieprzał jak osioł :confused4:

możemy jednodniową wizytę złożyć :wink4: tam impreza cały czas :kox:

Opublikowano

ja też jeśli już to na jeden dzień... jak nie będzie jeszcze A4 (albo będzie niezarejestrowane) to A3 pojadę..

Opublikowano

póki co to jeszcze trochę czasu zostało :gwizdanie: , a tak szczerze to problemy są żeby w regionie się zgadać na spot a co dopiero tak daleko :polew:

Opublikowano

ja też jeśli już to na jeden dzień... jak nie będzie jeszcze A4 (albo będzie niezarejestrowane) to A3 pojadę..

na jeden dzien tez moge jechac....

Opublikowano

Wisnia namierzony ok 18:30 w Kusowie :P

do CSW gnałem od staruszków z CB :naughty: A3 jechałeś? :mysli:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 23:12_________________________________________________

Zdjecie0004.jpg

Zdjecie0005.jpg

Zdjecie0006.jpg

Zdjecie0003.jpg

ktos zaiteresowany kupnem najlepiej w calosci a jak cala nie pojdzie to na czesci w przyszlym tygodniu jakos bedzie

taka ładna :wallbash: ile za alu i blendę ? :naughty:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 23:14_________________________________________________i ile za listwę dolną i środkową drzwi prawych tylnych ?[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 23:17_________________________________________________bo lewy przedni błotnik ma trochę gorszy niż moja :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 07:41_________________________________________________

Wisnia namierzony ok 18:30 w Kusowie :P

do CSW gnałem od staruszków z CB :naughty: A3 jechałeś? :mysli:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 23:12_________________________________________________

Zdjecie0004.jpg

Zdjecie0005.jpg

Zdjecie0006.jpg

Zdjecie0003.jpg

ktos zaiteresowany kupnem najlepiej w calosci a jak cala nie pojdzie to na czesci w przyszlym tygodniu jakos bedzie

taka ładna :wallbash: ile za alu i blendę ? :naughty:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 23:14_________________________________________________i ile za listwę dolną i środkową drzwi prawych tylnych ?[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 23:17_________________________________________________bo lewy przedni błotnik ma trochę gorszy niż moja :polew: :polew: :polew:

ale Ty chcesz 3 alusy??prostowanie tego jednego troche ryzykowne, i chyba nawet spawanie bo w jednym miejscu może być pęknięty...

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

szkoda bo fajnie wyglądało:([br]Dopisany: 09 Maj 2011, 09:28_________________________________________________będe na czasie sprzedawał Honde.. może ktoś potrzebuje dla dziecka jako 1 autko ?? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
:hi: Witaski
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

cześć :hi:

angielski do przodu :kox:

teraz czas na kolejne :decayed:

Opublikowano

musze jechac do toronto jak narazie jest kwestia ubezpieczen itd... wiec mowie wszystko zaczniemy sprzedawac w przyszlym tyg... alus z tego co wiem jest niby do wyprostowania silnik na chodzie...

Opublikowano

do CSW gnałem od staruszków z CB :naughty: A3 jechałeś? :mysli:

nie, nie... jasnym Q7 na blachach WE...

będe na czasie sprzedawał Honde.. może ktoś potrzebuje dla dziecka jako 1 autko ?? :naughty: :naughty: :naughty:

a jaki tam masz silnik i ile byś chciał? bo może miałbym chętnego... :naughty: