Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Artur ty zes tak szybko jechal ze teraz masz czarne 3 litrowe b6 :polew:

TomiFox widze za forum opla bedzie bardziej odpowiednim miejscem dla ciebie :good:

Majki kiedy na spota przyjedziesz :decayed:

Damian ty mieszkasz gdzies na chrobrego? bo jak teraz wracalem to apteka stala tam niedaleko zodiaka

Opublikowano

TomiFox widze za forum opla bedzie bardziej odpowiednim miejscem dla ciebie :good:

Damian ty mieszkasz gdzies na chrobrego? bo jak teraz wracalem to apteka stala tam niedaleko zodiaka

no widocznie Artura autko wzbudza emocje u innych kierowców ale chyba o to właśnie chodzi :naughty:

Majki coś ostatnio zagubił się w akcji... :evil:

Przemek dokładnie mieszkam tam koło zodiaka :) możesz wpaść kiedyś na kawę :)

Opublikowano

No widzisz...nawet ze zwyklego 1.9Tdi da rade zrobic 3.0 bez swapa :polew: :polew:

A tak powaznie to juz nie pierwszy raz ktos pomylil mojego traktora z czyms mocniejszym :kox:

Opublikowano

Artur teraz tylko pozostaje Ci auto w czarny mat, swap na 3,0 TDI no i na 4 łapki żeby się odpychało;)to jak łopla wyprzedzisz to lusterka w druga stronę jemu się złożą :polew:

Opublikowano

Artur teraz tylko pozostaje Ci auto w czarny mat, swap na 3,0 TDI no i na 4 łapki żeby się odpychało;)to jak łopla wyprzedzisz to lusterka w druga stronę jemu się złożą :polew:

:polew: :polew: :polew:

swapa nie bedzie bankowo...ale za to bankowo zawita...wiekszy ICEK na przod i jakias wieksza turbo dmuchawka :kox:

Dzis wymienilem z tyłu piasty z łozyskami i w aucie nastała tak cisza, ze chyba zrobie sobie dziure w tlumiku bo nie slysze, ze jade :decayed:

Opublikowano

swapa nie bedzie bankowo...ale za to bankowo zawita...wiekszy ICEK na przod i jakias wieksza turbo dmuchawka :kox:

Dzis wymienilem z tyłu piasty z łozyskami i w aucie nastała tak cisza, ze chyba zrobie sobie dziure w tlumiku bo nie slysze, ze jade :decayed:

no ok swapa nie będzie ale o "szarym kotku" co na 4 łapy zapie*dala nie wspomniałeś :tongue4::decayed:

Opublikowano

oj oj wtedy .. te pazurki tego kotka mogłyby niejednego mocno podrapać :naughty::kox:

Opublikowano

chlopaki mozecie przestac kusic... :gwizdanie:

Opublikowano

Nieeeee :evil:

Opublikowano

oj tam oj tam.. :wink4: czymś musisz zedrzeć lakier do czarnego podkładu, więc może przez opór powietrza :polew: a tak z innej beczki..masz może jeszcze te naklejki "dope" w takim rozmiarze jak ty masz na szybie?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 21:44_________________________________________________http://allegro.pl/sprezyny-sportowe-audi-a4-b5-avant-40-40mm-mts-i1599751520.html

jak myślicie amorki też będę musiał o mniejszym skoku założyć czy na serii będzie ok? Przypominam 1BA--> (wystraszony kocur) :decayed:

Opublikowano

taką samą naklejke jak mam od Ciebie Artur też bym wzioł jeszcze jedną...

Opublikowano

hmm jeśli byłaby za 3.5 to mógłbym wziąść...

Opublikowano

Majki i Tz pryeciwko mnie...nie wierze :polew: :polew: :polew:

A kolega TomiFOX jak ma problem to zapraszam na PW... jesli nie podobala Ci sie jazda tej B6 z dwoma rurkami z tylu i antena na klapie to napisz do ziarna albo Pani Domu...moze za dwa tygodnie dostaniesz odpowiedz... :polew: :polew: :polew:

A tak powaznie to zrobil Ci ktos z tego peletonu jakas krzywde na drodze, ze taki problem Ci to stwarza...

PS. Majki a Ty nie wywołuj wilka z lasu :polew: :polew: :polew:

widze ze to problem wam to stwarza...mi doslownie zadnego:)

zacząć jakos trzeba a przez takie ... polemizowanie... przynajmniej mnie zapamietaja:)

poza tym Audi kupie jak MI sie zachce a nie jak mi ktos powie czy mam kupic czy tez nie...a BMW...hmm.. tez niemiec... i tez solidne wykonanie, oczywiscie nie po jakims dresie :sick3:

Opublikowano

Naklejki sa jakie tylko chcecie :gwizdanie:

Bula a co do tych sprezyn to raczej na seryjnych amorach to jak juz to do -30...a Twoje sa od stara200 :wink4: wiec raczej nie podejda [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 23:05_________________________________________________a tak z innej beczki....kto by sie podjal i by sie pisal na jakas fajna sesje dla aut w fajnym miejscu :mysli:

Opublikowano

no ja na taką sesje bym się pisał... ale z moją serią to do pokazania zadużo nie mam :gwizdanie:

można nawet zrzucić się, dac komuś pare groszy kto się tym zajmuje profesjonalnie.. a miejsce hmmm w Toruniu najlepsze na tle starówki...

Opublikowano

Artur ja jestem w stałym kontakcie z fotografem... czekamy na ładną pogodę i robimy fotki A3, jak będziesz chciał to możesz się dołączyć :) albo zapytam jego czy Ci zrobi sesję.. :) a wiem, że szuka aut do swojego portfolio :)

Opublikowano

ja też zadam pytanie z innej beczki.. znajomy uparł się na kupno ŁOPLA... Astry Bertone 2.0T... orientuje się ktoś w temacie ?