bula87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 witam padła mi skrzynia biegów :wallbash: słyszał ktoś może kto ma na sprzedaż? albo gdzie mogę zapytać?
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 CAŁA POLSKA NIECH USŁYSZY !!!!! 1 LIGA DLA ZAWISZY !!!!!!!!!!!!!!!! :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Dokładnie TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W Bydgoszczy tylko WKS :kox: :kox: i nie może być inaczej :!:
Kierownik Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Gdzie w Bydgoszczy kupię łączniki dolotu? Za cholerę nie mogę nigdzie znaleźć. Chodzi o coś takiego: http://allegro.pl/lacznik-silikonowy-prosty-51-mm-dolot-fmic-turbo-i1651741760.html Jeszcze chce wymienić przewody podciśnienia, też w Bydgoszczy znaleźć nie mogę. Tuning Studio Na wyścigowej w budynku Budopolu itd W tuning studio drogo mają dlatego bardziej oplaca sie allegro z tego co pamiętam , a na wyścigowej widziałem własnie sklep z weżami hydraulicznymi itd , może będą mieli
manny90 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Gdzie w Bydgoszczy kupię łączniki dolotu? Za cholerę nie mogę nigdzie znaleźć. Chodzi o coś takiego: http://allegro.pl/lacznik-silikonowy-prosty-51-mm-dolot-fmic-turbo-i1651741760.html Jeszcze chce wymienić przewody podciśnienia, też w Bydgoszczy znaleźć nie mogę. Tuning Studio Na wyścigowej w budynku Budopolu itd W tuning studio drogo mają dlatego bardziej oplaca sie allegro z tego co pamiętam , a na wyścigowej widziałem własnie sklep z weżami hydraulicznymi itd , może będą mieli W tunning studio nie mają, już dzwoniłem... Chyba pozostanie mi allegro.
WIŚNIA Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 CAŁA POLSKA NIECH USŁYSZY !!!!! 1 LIGA DLA ZAWISZY !!!!!!!!!!!!!!!! :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Dokładnie TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W Bydgoszczy tylko WKS :kox: :kox: i nie może być inaczej :!: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a600fae18fa439e.html :kox:
bula87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 CAŁA POLSKA NIECH USŁYSZY !!!!! 1 LIGA DLA ZAWISZY !!!!!!!!!!!!!!!! :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Dokładnie TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W Bydgoszczy tylko WKS :kox: :kox: i nie może być inaczej :!: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a600fae18fa439e.html :kox: no no fajna sprawa ja też u siebie chciałem założyć mimo, że mało pompuje ale co mi z tego jak skrzynia się rozleciała na autostradzie..
bula87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 jechałem sobie spokojnie 140km/h zwiedzałem zieleninkę przy drodze, a z bramki w Marzach ruszyć nie mogłem bo żaden bieg nie chciał wejść..
WIŚNIA Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 fajna może jest ale już zwarę zrobiłem i delikatne podświetlenie szlag trafił
przemciotorun Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 a nie myslales zeby pomalowac ta ramke na czarno?
WIŚNIA Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 możę to tylko jakaś pierdoła wodzik od drążka albo coś bo żeby tak od razu skrzynia
bula87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 fajna może jest ale już zwarę zrobiłem i delikatne podświetlenie szlag trafił podobno, gdzieś można zaślepkę znaleźć do środkowego nawiewu, żeby ładnie wyglądało. a zepsuta jest skrzynia dziś byłem w szczurowni w Sartowicach i kupiłem za 400zł moja zmieliło w środku co najlepsze olej był i żadnych oznak końca..
WIŚNIA Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 a nie myslales zeby pomalowac ta ramke na czarno? w każdej chwili mogę go wyjąć bo jest tylko włożony w te szczeble od kratki a że ciasno siedzi to nie przykręcam,jak mi się znudzi to pomaluje tym bardziej że muszę jeszcze wężyk podłączyć po kolektor ale to za chwile [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:48_________________________________________________ fajna może jest ale już zwarę zrobiłem i delikatne podświetlenie szlag trafił podobno, gdzieś można zaślepkę znaleźć do środkowego nawiewu, żeby ładnie wyglądało. a zepsuta jest skrzynia dziś byłem w szczurowni w Sartowicach i kupiłem za 400zł moja zmieliło w środku co najlepsze olej był i żadnych oznak końca.. za późno,nożyk do tapet i obcinaczki do kabli wystarczyły :ad:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:49_________________________________________________a kratki to widziałem gotowe ale do B6
bula87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 a nie myslales zeby pomalowac ta ramke na czarno? w każdej chwili mogę go wyjąć bo jest tylko włożony w te szczeble od kratki a że ciasno siedzi to nie przykręcam,jak mi się znudzi to pomaluje tym bardziej że muszę jeszcze wężyk podłączyć po kolektor ale to za chwile [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:48_________________________________________________ fajna może jest ale już zwarę zrobiłem i delikatne podświetlenie szlag trafił podobno, gdzieś można zaślepkę znaleźć do środkowego nawiewu, żeby ładnie wyglądało. a zepsuta jest skrzynia dziś byłem w szczurowni w Sartowicach i kupiłem za 400zł moja zmieliło w środku co najlepsze olej był i żadnych oznak końca.. za późno,nożyk do tapet i obcinaczki do kabli wystarczyły :ad:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 18:49_________________________________________________a kratki to widziałem gotowe ale do B6 ja na razie nic nie robię muszę skrzynię ogarnąć
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a600fae18fa439e.html :kox: ale wiocha nie no fajna sprawa dobrze wygląda
heretic Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam Panowie potrzebuje pomocy pada mi sprzegiełko klimatyzacji objawia sie to terkotaniem na wolnych obrotach, w trybie ECO znacie moze jakis dobry zaklad, obeznany z tematem, ktory uporal by sie z tym uporal Sprawa do ogarniecia jak w topicu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=201531.0 niestety na terenie Bydzi nie dysponuje kanałem i mogę to tylko w week zrobic
djbinek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 DJ Binek - Summer Mix 2011 Czyli najnowsza kompilacja największych radiowych hitów i nie tylko. Potężna dawka dobrego brzmienia zawarta w 80 minutowym secie (w sam raz na płytę CD), od tych bardziej komercyjnych kawałków po te bardziej hardcorowe Życzę Wam udanych wakacji i pozdrawiam wszystkich A4 Maniaków! Waga: 128 MB Długość: 79:55 min Jakość: 224 Kbps http://www65.zippyshare.com/v/59194332/file.html Tracklista: 1. Chris Brown - Beautiful People (Jake Walmsley Remix) 2. Djs From Mars - Dont Give Up (Red Planet Mix) 3. 3R - Shine On (REAGAL Remix) 4. Basto! - Gregory's Theme (Extended Mix) 5. Dada Life - White Noise Red Meat (Original Mix) 6. Tiesto Vs. Diplo Feat. Busta Rhymes - C'mon (Catch Em By Suprise) 7. Umek - Ljubljana 8. Nalin & Kane - Beachball (Chris Lake Remix) 9. Bastian Van Shield - The Empire (Original Mix) 10. David Guetta Feat. Rihanna - Who's That Chick (Afrojack Remix) 11. Chipmunk ft. Chris Brown - Champion (MyToyBox & Dave Silcox Extended Mix) 12. Taio Cruz - Higher (Mike Rizzo Ultimate High Club Mix) 13. ATB - Could You Believe (Original Mix) 14. Alexis Jordan - Good Girl (Freemasons Club Mix) 15. Alex Gaudino - I'm In Love (I Wanna Do It) (Wideboys Remix) (7:13) 16. Alexis Jordan - Happiness (Dave Aude Club Remix) (8:37)
Rekomendowane odpowiedzi