Gość -makaveli- Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 jeszcze dzisiaj tylko tą czarnule pojade obejrzeć http://otomoto.pl/audi-a8-300-km-i-jasne-skory-C18105461.html pod koniec następnego tygodnia zaczne zbierać kalmoty do rezania....chyba że kupie do tego czasu co inne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 jeszcze dzisiaj tylko tą czarnule pojade obejrzeć http://otomoto.pl/audi-a8-300-km-i-jasne-skory-C18105461.html pod koniec następnego tygodnia zaczne zbierać kalmoty do rezania....chyba że kupie do tego czasu co inne :gwizdanie: Audio BOSE i Audi Gamma?? Z tego co się orientuje to radio nie obsługuje BOSE... :gwizdanie: Mogę się oczywiście mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 jeszcze dzisiaj tylko tą czarnule pojade obejrzeć http://otomoto.pl/audi-a8-300-km-i-jasne-skory-C18105461.html pod koniec następnego tygodnia zaczne zbierać kalmoty do rezania....chyba że kupie do tego czasu co inne :gwizdanie: Audio BOSE i Audi Gamma?? Z tego co się orientuje to radio nie obsługuje BOSE... :gwizdanie: Mogę się oczywiście mylić. ale to jest delta i ona obsluguje bose, sam mialem takie radio na sprzedaz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 jeszcze dzisiaj tylko tą czarnule pojade obejrzeć http://otomoto.pl/audi-a8-300-km-i-jasne-skory-C18105461.html pod koniec następnego tygodnia zaczne zbierać kalmoty do rezania....chyba że kupie do tego czasu co inne :gwizdanie: Audio BOSE i Audi Gamma?? Z tego co się orientuje to radio nie obsługuje BOSE... :gwizdanie: Mogę się oczywiście mylić. ale to jest delta i ona obsluguje bose, sam mialem takie radio na sprzedaz... Zamuliłem, że gamma i delta wygladają właściwie identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkool Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam wszystkich to audi a8 fajna maszyna mimo wieku wydaje się zadbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 powiem szczerze ze ja juz sie pogubilem w tych wszystkich koncepcjach, mialo byc b6 3.0 i zaba sprzedana, potem beemka, potem s4 w gazie , potem zaba zostaje i tuning na s4, teraz widze jakies 2.8q znowu beta i na koncu a8 ... Grzechu... jedno jest pewne ... w kreatywnosci to masz mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 powiem szczerze ze ja juz sie pogubilem w tych wszystkich koncepcjach, mialo byc b6 3.0 i zaba sprzedana, potem beemka, potem s4 w gazie , potem zaba zostaje i tuning na s4, teraz widze jakies 2.8q znowu beta i na koncu a8 ... Grzechu... jedno jest pewne ... w kreatywnosci to masz mistrza tak to już ze mną jest jedziemy z Rafim oblukać to A8 dzisiaj jak co to na zalota pojade już z V8 pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 powiem szczerze ze ja juz sie pogubilem w tych wszystkich koncepcjach, mialo byc b6 3.0 i zaba sprzedana, potem beemka, potem s4 w gazie , potem zaba zostaje i tuning na s4, teraz widze jakies 2.8q znowu beta i na koncu a8 ... Grzechu... jedno jest pewne ... w kreatywnosci to masz mistrza tak to już ze mną jest jedziemy z Rafim oblukać to A8 dzisiaj jak co to na zalota pojade już z V8 pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ta A8 ma kolor w podobe do mojej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 pozdrowienia z cieplego Ustronia Morskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 padlina ta A8 silnik spocony jak koń po westernie zaniedbana z zewnątrz i wewnątrz koleś tępy i głupka udawał że nic nie wiem o aucie szkamy dalej..... dobry bym ziom co z kałuży dostał rzucił mi tekstem jak go ochlapałem - "ty k*rwo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 padlina ta A8 silnik spocony jak koń po westernie zaniedbana z zewnątrz i wewnątrz koleś tępy i głupka udawał że nic nie wiem o aucie szkamy dalej..... dobry bym ziom co z kałuży dostał rzucił mi tekstem jak go ochlapałem - "ty k*rwo" bysmy predzej wyjechali to by drugi raz oberwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 padlina ta A8 silnik spocony jak koń po westernie zaniedbana z zewnątrz i wewnątrz koleś tępy i głupka udawał że nic nie wiem o aucie szkamy dalej..... dobry bym ziom co z kałuży dostał rzucił mi tekstem jak go ochlapałem - "ty k*rwo" czyli zdjęcia jej piękna nie oddają [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 21:43_________________________________________________Podłączaliście ją chociaż pod kompa? [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 21:45_________________________________________________a tak na marginesie,wczoraj po 21 wracałem z Bydgoszczy do Świecia i jakieś B7 (po światłach tak przypuszczam) mi cały czas na tyłku siedziało a jak na Pruszcz skręcało to mrugał światłami przyznać się kto to był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 po dłuższej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 taa... :hi:przymusowej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 co to sie działo z tym forum naszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 co to sie działo z tym forum naszym "Forum powróciło do życia. Baza danych się rozsypała i ze względu na długi weekend dopiero teraz udało się usunąć problem. Dziękuję za cierpliwość oraz liczne maile , telefony , smsy , wiadomości na facebooku oraz gg. Chyba naprawdę bez forum żyć nie możecie Pozdrawiam Hugo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi