nowekbdg Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 haha jaka zwala dobre te foto orlen naszym sponsorem:P
Tomek4don Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 konkretne foteczki spocik jak najbardziej udany kolejny spot tez moze byc na orlenie kozak fotki wychodza, oczywiscie jak dobry operator Reniu 1 klasa foty
Petara Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Elegancko:D Wlasnie chłopaki co myslicie o barce??Miejscowka idealna.Jest gdzie wypic spokojnie i wogole klimat.a poza tym mozna cos z pod stołu nalewac .To jak komu odpowiada barka na Andrtzejkowa popijawo-impreze a4-wiczów [br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 21:26_________________________________________________A to tak,żeby bylo śmieszniej:d Jedyna taka Audi Calibra 4 generacji http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10450439 Najważniejsze ze w TDI ma intercooler:D Pewnie jakas bogata wersja
rafi_a4 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 IMPREZA ANDRZEJKOWA NA BARCE 28.11.09 BYDGOSKO-TORUŃSKIEGO KLUBU AUDI A4 LISTA 1. TOMEK + 1 2. RAFI +1 3. 4.
Petara Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 IMPREZA ANDRZEJKOWA NA BARCE 28.11.09 BYDGOSKO-TORUŃSKIEGO KLUBU AUDI A4 LISTA 1. TOMEK + 1 2. RAFI +1 3 Petara +1 4.
majki77 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 chyba jakis bojkot się szykuje :gwizdanie: ta impreza andrzejkowa to na barce ma byc w bydgoszczy bo?: -filip nie jezdzi do torunia -jest was wiecej w bydgoszczy -bydgoszcz jest wieksza od torunia -w toruniu nie ma barki -czy w innym dniu sa w toruniu anrzejki a niektorzy wiedzą ze majki ma dobrą pamiec i potrafi powiedziec w oczy co mysli,takze jak ustalacie cos na spocie w bydgoszczy to myslcie o wszystkich podejrzewam gdybym byl dzis na spocie to pewnie nie tak skonczyly by sie te wasze ustalenia
nowekbdg Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja własnie brałem to pod uwage no ale widzicie...[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 23:01_________________________________________________Majki ale wpdlismy na to ze wpadniesz z zonka no i tak brzydko powiem moze nie pic...
Petara Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Na moje to dlatego,ze nikogo z przedstawicieli Torunia dzis nie było a jak wiadomo bydgoszcz raczej kiepsko zna Toruńskie kluby???A swoja droga wszystkiego dobrego prezesie Torunia
Reniu Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 UWAGA! Na Wojska Polskiego na wysokości komendy policji na Wzgórzu Wolności postawili nowy fotoradar wycelowany w kierunku jadących od strony Zachemu.
djbinek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Jak świat światem, Bydgoszczak Toruniakowi nigdy bratem Majk Thorn ma racje Co do andrzejek to odpadam, gram w klubie Ale niedługo zaszczycę Was Kochani moją obecnością, furka już w 90% sprawna A oto moja A4 po liftingu:
Reniu Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Gdzieś się tak opalił i czemu chodzisz w spódnicy? PS. nam są obce animozje bydgosko-toruńskie, gdyby tak nie było musielibyście przed powrotem do siebie pompować oponki
nowekbdg Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Jaka bzdura co to ma być wojna Bydgoszcz Toruń? bezsensu... Binek weź cos zagraj o audi cikoczento ma piosenke a my nie
psocia4 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 co do powrotu z imprezy to może tak: http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Bezzalogowa-rajdowka,wid,11675732,wiadomosc.html?ticaid=19176
djbinek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Panowie, bez paniki, jaka wojna ? nie można sobie jaj porobić?
hbd Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Hmm to już pomysł Łuczniczki upadł? Filip miał się dowiedzieć jak tam by sprawa wyglądała..
felipe.avant Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 Co wy tacy kąpani, dziś objezdziłem pare klubów a wiec.... Najlepszy klimat jest w łóczniczce za 50zł za 20 osób ale miła pani z baru powiedziała ze ma wszystko zajete, nawet proponowałem podwoic stawke ale może sie odezwie jak sie cos zwolni, byłem równiez na waszej kochanej barce i tutaj "no problem" do wyboru dół lub góra przez chwile czułem sie jak w kotłowni bo tyle dymu od fajek ale mozna to jakos znieść, plusem jest to że płacimy 100zł kaucjii do wykorzystania w barze,czyli nie płacimy nic za rezerwacje WSZYSCY CHETNI DAWAC NA LISTE!
Rekomendowane odpowiedzi