Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cenowo ? z 20 tyś... minimalnie na przyzwoity model

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeśli pytanie było o ceny 7er e38 to strasznie spadly cenowo....przedlifta można mieć za 15tyś w dobrym stanie

Opublikowano

jeśli pytanie było o ceny 7er e38 to strasznie spadly cenowo....przedlifta można mieć za 15tyś w dobrym stanie

Grzesiu a one się tylko lampami różniły no nie??i póżniej chyba ta duża navi:)

Opublikowano

Grzesiu a one się tylko lampami różniły no nie??i póżniej chyba ta duża navi:)

w sumie wizualnie lampami.

więcej zmian było pod maską .... m. in. wprowadzono vanosy (zmienną fazę rozrządu)

Opublikowano

No to reasumując, za poprawione wersje (lift) w jakich kwotach można się poruszać?

Opublikowano

No to reasumując, za poprawione wersje (lift) w jakich kwotach można się poruszać?

te 20-40 trzeba mieć (najdroższe są 730d i 740d,najtańsze 750)
Opublikowano

Vanos wiadomo, piękna sprawa. Inną sprawą jest, że bety pięknie metalicznie brzmią :kox: Ale tylko od 6 garków w górę :gwizdanie:

Opublikowano

w sumie Vanos w BMW to samo co w Hondach Vtec

tak :good:

wychodziły pojedyńcze i podwójne vanosy

Opublikowano

Vanos wiadomo, piękna sprawa. Inną sprawą jest, że bety pięknie metalicznie brzmią :kox: Ale tylko od 6 garków w górę :gwizdanie:

no dokładnie.. dzwięk słabszych motorów w bmw zupełnie mi się nie podoba ...

Opublikowano

To tak jak pierdzące Hondy :decayed:;)

Opublikowano

Mi się podoba wnętrze Audi, osobiście twierdze że jest nie do podjebania :kox:

W rodzinie mielismy kilka bimmerów i nie ukrywam, że bardzo cenię ta markę. Obecnie 7 z ostatnich (ładnych) wypustów są w śmiesznych cenach więc porozglądać się warto.

Dla mnie E60 (niestety poza zasięgiem) a dla reszty E39, E38, Exx.... lubie bety :kox:

Opublikowano

To tak jak pierdzące Hondy :decayed:;)

no akurat Hondy mają też specyficzny dzwięk... Vtec fajny ma dzwięk.. ale przy pełnym przelocie wydechu nie da się tym jeździć, jest poprostu zagłośno, wnerwia mnie jak słysze że po nocy jedzie jakiś motłoch na głosnych wydechu i gazuje.... [br]Dopisany: 15 Październik 2011, 00:15_________________________________________________

fura gościa z 7er.pl za grosze

http://moto.allegro.pl/bmw-e38-730-v8-shadowline-cosmosschwartz-i1874446618.html

PS Reniu planujesz zakup siódemy ? :naughty:

tylko to chyba nie jest pełen shadownline mam wrażenie?

Opublikowano

Damian... nie mam zamiary wywoływać jakiejś wojenki, nie taka moja intencja ;)

Śmieje się z tego, że więcej jest M-ek niż fabryka wypuściła, tak samo jak zbyt dużo Handziawek śmiga z jakimś dziwnym -japan -wydechem a jedzie tak se ;)

Opublikowano

Damian... nie mam zamiary wywoływać jakiejś wojenki, nie taka moja intencja ;)

Śmieje się z tego, że więcej jest M-ek niż fabryka wypuściła, tak samo jak zbyt dużo Handziawek śmiga z jakimś dziwnym -japan -wydechem a jedzie tak se ;)

hehe no zgadzam się z Tobą w zupełnośći Reniu :) [br]Dopisany: 15 Październik 2011, 00:19_________________________________________________

Dla mnie E60 (niestety poza zasięgiem) a dla reszty E39, E38, Exx.... lubie bety :kox:

ta Ci się spodoba :naughty:

http://allegro.pl/alpina-b10-v8-nie-bmw-m5-nie-540-i1866255662.html

tylko ta lotka na klapie :sick3:

no wyglada przyjemnie, lotka faktycznie nie pasuje.... ale tak wogóle to wnetrze E39 i E38 to jest to samo, tylko wiadomo że 7er jest szersze

Opublikowano

ta Ci się spodoba :naughty:

http://allegro.pl/alpina-b10-v8-nie-bmw-m5-nie-540-i1866255662.html

tylko ta lotka na klapie :sick3:

Grzechoo lubie bety, ale nie szukam dziwadeł (wiadomo Alpina) kox, ale przy pierwwszym pierdnieciu masz pozamiatane ;)

Jesli juz rozważałbym E39 to tylko w 530D ale tylko w manulanu, jsli brałbym inne silniki pod uwage to 3 litry w PB. VAGowe TDi mnie juz wrwia :D

Opublikowano

te alpiny na którym stoi autko (6 fota) są kozackie

Opublikowano

dobra coś na temat Audi :decayed:

przedwczoraj widziałem perłowo-białą b5 sedan zrobioną na RS4 przód....a tył skopany jakimś szerokim kwadratowym zderzakiem

blachy brytyjskie :gwizdanie:

ogólnie szerokie nadkola,zglebiona z czarnym grillem i lampami,alusy chyba BBS ,ładnie wyglądała z przodu