bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 stali dłużej niż 2h w bezruchu i odholowali
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 a tak teraz serio ... trzeba zrobić Spota u Bartka w Świeciu bo tak jeździ do Bydgoszczy i Torunia... chłopaki daje to do przemyślenia
musti Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 chociaż dobre jedzenie podali ? jo żarcie w miare wykupiliśmy abonament na cały rok parkowania :polew: stali dłużej niż 2h w bezruchu i odholowali :polew:
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 chociaż dobre jedzenie podali ? jo żarcie w miare wykupiliśmy abonament na cały rok parkowania :polew: stali dłużej niż 2h w bezruchu i odholowali :polew: my byśmy do was z chęcią na Warszawkę podjechali.... nie możecie kiedyś jakiegoś spota w Weekend zoorganizować?
bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 a tak teraz serio ... trzeba zrobić Spota u Bartka w Świeciu bo tak jeździ do Bydgoszczy i Torunia... chłopaki daje to do przemyślenia co prawda sezon grillowy się skończył, ale jakieś zakończenie lata można jeszcze zrobić [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:15_________________________________________________ chociaż dobre jedzenie podali ? jo żarcie w miare wykupiliśmy abonament na cały rok parkowania :polew: stali dłużej niż 2h w bezruchu i odholowali :polew: my byśmy do was z chęcią na Warszawkę podjechali.... nie możecie kiedyś jakiegoś spota w Weekend zoorganizować? no właśnie tak już nawet myśleliśmy, tylko spiszcie nam jak PKS jedzie bo my o suchym pysku tak daleko nie nie.. [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:16_________________________________________________to jeszcze tydzień urlopu trzeba bo PKP ma trochę opóźnienia
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 oo kurde a wiadomość mi się nie wyświetliła a Ty już o PKP tutaj ale zobacz ile przez ten cały tydzień jest procentowania no i można otworzyć stragan w pociągu z dywanami
bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 dobra to niech chłopaki sobie ustalą, a ja jadę do TESCO po cukier i drożdże zanim coś ustalą to trochę zdąży nakapać z aparatury
musti Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 chociaż dobre jedzenie podali ? jo żarcie w miare wykupiliśmy abonament na cały rok parkowania :polew: stali dłużej niż 2h w bezruchu i odholowali :polew: my byśmy do was z chęcią na Warszawkę podjechali.... nie możecie kiedyś jakiegoś spota w Weekend zoorganizować? jo pomyślimy coś z tym spotem jeśli by nie wypalił to czekamy na was na ogólnopolskim :decayed: same pijaki o matko i córko [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:29_________________________________________________ dobra to niech chłopaki sobie ustalą, a ja jadę do TESCO po cukier i drożdże zanim coś ustalą to trochę zdąży nakapać z aparatury weź mi dwa zimne piwka :kox:
jedrekx Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 chociaż dobre jedzenie podali ? jo żarcie w miare wykupiliśmy abonament na cały rok parkowania :polew: stali dłużej niż 2h w bezruchu i odholowali :polew: my byśmy do was z chęcią na Warszawkę podjechali.... nie możecie kiedyś jakiegoś spota w Weekend zoorganizować? jo pomyślimy coś z tym spotem jeśli by nie wypalił to czekamy na was na ogólnopolskim :decayed: same pijaki o matko i córko [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:29_________________________________________________ dobra to niech chłopaki sobie ustalą, a ja jadę do TESCO po cukier i drożdże zanim coś ustalą to trochę zdąży nakapać z aparatury weź mi dwa zimne piwka :kox: nie wiem jeszcze jak z Bukowiną, ale na letnim będę na 100% btw. ten ręcznik od Ciebie jest bardzo fajny, używałem go na Rodos
bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 chociaż dobre jedzenie podali ? jo żarcie w miare wykupiliśmy abonament na cały rok parkowania :polew: stali dłużej niż 2h w bezruchu i odholowali :polew: my byśmy do was z chęcią na Warszawkę podjechali.... nie możecie kiedyś jakiegoś spota w Weekend zoorganizować? jo pomyślimy coś z tym spotem jeśli by nie wypalił to czekamy na was na ogólnopolskim :decayed: same pijaki o matko i córko [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:29_________________________________________________ dobra to niech chłopaki sobie ustalą, a ja jadę do TESCO po cukier i drożdże zanim coś ustalą to trochę zdąży nakapać z aparatury weź mi dwa zimne piwka :kox: nie wiem jeszcze jak z Bukowiną, ale na letnim będę na 100% btw. ten ręcznik od Ciebie jest bardzo fajny, używałem go na Rodos Jędrek z czym Ty chcesz na Bukowinę jechać... bez pakietu S-line z taką serią??
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:35_________________________________________________ na tym zdjęciu stwierdzam, że mój przedni zderzak jest okropny byle do wiosny a na tym, że te chromy są fe a już wogóle faktycznie z tak okropnym zderzakiem ... no co Ty....wogóle nie ma sensu... nie pokazuj się tam
bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Damian Ty się tak nie śmiej bo my z Jędrkiem mamy "tylko" 1/2 QUATTRO, więc będziesz jako kierowca żebyśmy w zaspach nie stanęli [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:38_________________________________________________ [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:35_________________________________________________ na tym zdjęciu stwierdzam, że mój przedni zderzak jest okropny byle do wiosny a na tym, że te chromy są fe a już wogóle faktycznie z tak okropnym zderzakiem ... no co Ty....wogóle nie ma sensu... nie pokazuj się tam o stalówkach na zimę nie wspomnę :polew:
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 ... to może zróbmy inaczej.... co myślicie o sankach w wersji S-line?? i zaspy wtedy nie straszne
bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 czyli już zbieramy chętnych na kulig?? może jakaś lista? :gwizdanie:
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 czyli już zbieramy chętnych na kulig?? może jakaś lista? :gwizdanie: ok jestem Pierwszy, sanek mogę użyczyć do tej specjalnej usportowionej wersji .. tylko jest gorsza sprawa... brakuje "konia pociągowego " kto nim zostanie Spot Sankowy do Bukowiny ... lista chętnych: 1.Damian 2 ...
bula87 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 to się jeszcze ustali a teraz spadam spać bo dziś od 3-ciej na nogach dobrej nocy Wszystkim nie pijcie już no ja teraz będę miał 2 miesiące abstynencji więc dziś jeszcze mogę sobie zaśpiewać "whisky moja żono.."
damian_qbass Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 no ja też mykam kolorowych...
Reniu Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Reniu dzisiaj też sponsorują Cię polskie browary?? Niestety nie, nie zawsze jest tak słodko (chmielowo) jak by się chciało. W nocy córcia się nam rozchorowała więc wszystkie plany poszły w łeb, m.in. dlatego wczoraj nie dojechałem na spota Tak w ogóle to dzień dobry
Rekomendowane odpowiedzi