Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok. To co, np 12.07.2013? Dzikowo?

https://maps.google.pl/maps?q=52.935597,18.770751&ll=52.936231,18.772191&spn=0.004332,0.013078&num=1&t=h&z=17

na działce jest miejsce na ognicho, grill duży jest, domek z tarasem(bez przesady z jego wielkością, ale jest). W środku wszystko co potrzeba, włącznie z drugim mniejszym domkiem służącym w duzej mierze jako przechowalnia %%%% ;).

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wera kochana ty moja stówka słońce :decayed::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:

Opublikowano
Ok. To co, np 12.07.2013? Dzikowo?

https://maps.google.pl/maps?q=52.935597,18.770751&ll=52.936231,18.772191&spn=0.004332,0.013078&num=1&t=h&z=17

na działce jest miejsce na ognicho, grill duży jest, domek z tarasem(bez przesady z jego wielkością, ale jest). W środku wszystko co potrzeba, włącznie z drugim mniejszym domkiem służącym w duzej mierze jako przechowalnia %%%% ;).

ja jestem chętny, w tym tygodniu dowiem się czy nie będę jechał do Powidza nad jezioro na urodziny więc okręślę się na 100% :wink:

Opublikowano

:bry:

Wera 1oo lat!!! :drunk:

Musti jestem jutro u Ciebie, tylko z rana auto ogarnę :decayed:

Jędrek jutro jesteśmy "in touch" co do wyjazdu czy będziesz mógł :wink:

Winczako jak będę miał wolną sobotę to jestem :kox:

Przemek w Toruniu Plaza jest pierwsza klasa, jak tylko będę w piątek wolny to zadzwonię do Ciebie czy wpadasz :naughty:

a tak w ogóle wczoraj wracam sobie z Krotoszyna i w okolicy Jarocina chyba jakiś zlot VAG-a był, bo tyle spasionych fur razem jechało, że szyja bolała od oglądania się:slina::shock3:

Opublikowano

w Żerkowie jest VAG Event :wink: Bartek, ja jutro nie dam rady się wyrwać.. moja kolej przypada na siedzenie w domu :kwasny:

Opublikowano

trudno sam pojadę, mam trochę nowych środków czystości, do których mam stały dostęp u mnie w firmie jutro z rana przetestuję co warte uwagi :naughty:

Opublikowano

Bartek - piątek wolny ;)

Opublikowano

hehe jak to ostatnio przeczytałem na "eLce" "..robim co możem.." :decayed: niestety nie mam tak łatwo z wolnym :facepalm:

Opublikowano

panowie na piatek jak dojde do siebie to tez zawitam z wami na Plaze :)

Opublikowano

jak nie będziemy nigdzie wychodzić to też mogę podjechać.. :wink:

Opublikowano

Ja odpadam w piątek bo jestem pod tel. w robocie........... :decayed:...chyba ,że tu gdzie po blisku ogarne jakiego spota......ale to jeszcze z Jędrusiem in touch bedziemy :decayed:

Opublikowano

jak coś to dzwoń :hi::decayed:

Opublikowano

ja niestety tak jak pisalem w piatek odpada i praktycznie do konca przyszlego miesiaca:/

Opublikowano

również jestem za spotem w ciekawym innym miejscu niż łuczniczka... z chęcią zabiore swój sprzęcior fotograficzny i popstrykam troche fotek na pamiątke :) brakuje u nas eventów jak np "Beemwu" mają co tydzien pod łuczniczką. i się chłopaki tam troche pokręcą w kółko, wylecą się gdzieś ścigną... a u nas przyjeżdza się pod luczniczke każdy troche postojakuje pogada i chata... można by zoorganizować coś grubszego, fajny teren jest np na Zachemie (za glinkami), dłuuuuga prosta, brak ruchu, brak mundurowych.... parkigów dużo więc jest gdzie fure postawić :) mam znajomego kamerzyste i można by nakręcić jakiś klip promujący kuj-pom... widać dużo fajnych a4 w mieście i bardzo często na klubowych ramkach czy wlepach. brać się k***a do kupy i jazda :)

Opublikowano
również jestem za spotem w ciekawym innym miejscu niż łuczniczka... z chęcią zabiore swój sprzęcior fotograficzny i popstrykam troche fotek na pamiątke :) brakuje u nas eventów jak np "Beemwu" mają co tydzien pod łuczniczką. i się chłopaki tam troche pokręcą w kółko, wylecą się gdzieś ścigną... a u nas przyjeżdza się pod luczniczke każdy troche postojakuje pogada i chata... można by zoorganizować coś grubszego, fajny teren jest np na Zachemie (za glinkami), dłuuuuga prosta, brak ruchu, brak mundurowych.... parkigów dużo więc jest gdzie fure postawić :) mam znajomego kamerzyste i można by nakręcić jakiś klip promujący kuj-pom... widać dużo fajnych a4 w mieście i bardzo często na klubowych ramkach czy wlepach. brać się k***a do kupy i jazda :)

jeżdżę tamtęndy codziennie, pracuje na zachemie pisałem proponowałem i zero odzewu :facepalm: a drogi płaskie jak stół nawet na zachem na sesję mogę wprowadzić chętnych a są ciekawe miejsca koło instalacji byłej TDI :naughty:

---------- Post dopisany at 01:45 ---------- Poprzedni post napisany at 01:44 ----------

w sumie od września każdy będzie mógł sobie tam wjechac bo nawet 79 ma przez część zachemu jeździć bo likwidują ochronę

Opublikowano

:hi:bry

coś grubego się szykuje :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:siema:

no to już zapodać jakiś termin, puścic listę i walimy na zachem się pościgac itd.

Opublikowano
:hi: