WIŚNIA Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja akurat od ciotki z urodzin wracałem, a zaraz do Poznania śmigam. Następnym razem może mi się uda na spot wpaść BTW,dokładnie nie widziałem, ale autko zyskało na tych felach o to chodziło,tylko na gwincie jeszcze muszę zjechac ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- Kiedyś miałem ale zapodział mi się ... w tel szukałem i nic ... zdenerwowalem się troszke przyzwyczajaj sie taka organizacja u nas
silidario Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Kiedyś miałem ale zapodział mi się ... w tel szukałem i nic ... zdenerwowalem się troszke przyzwyczajaj sie taka organizacja u nas trza tu porzadek zrobic
Arkadiush Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 ja lece Torun - Inowroclaw - Konin - Kalisz...... z kuj-pom chyba tylko ja jade na chwile obecna a jakbyś wykręcił na Słupce ? bo od nas bliżej i leć na Orchowo
jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 o 5 wróciłem od Natalii :grin: co do spota to ja mówiłem do Buły, że mnie nie będzie bo byłem na żużlu (o 18:30 był mecz).
bula87 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 z tymi spotami to u nas jakaś lipa straszna częściej z niektórymi przez telefon rozmawiam niż ich widzę trzeba od*ebać jakiegoś grilla
jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 ejj.. dobrze, że chociaż gadamy przez telefon i mamy do siebie numery
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 o 5 wróciłem od Natalii :grin: .......... będę wujkiem :kox::kox::kox: ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- :dancing::dancing::dancing::dancing:
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 oby jeszcze nie eee tam .....,a kiedy ?? jakby co to tu też będziemy se mogli później pisać
jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 daj spokój, za młodzi jeszcze jesteśmy, a przynajmniej ja
bula87 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 ejj.. dobrze, że chociaż gadamy przez telefon i mamy do siebie numery do mnie masz nawet chyba 4
WIŚNIA Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 od przyszłego tygodnia robimy spoty w Sodzie
barteksak Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 bylem o 19 na chemiku i cisza...nikogo... ((
jedrekx Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 ejj.. dobrze, że chociaż gadamy przez telefon i mamy do siebie numery do mnie masz nawet chyba 4 kto bogatemu zabroni mieć tyle numerów! :decayed:
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 ejj.. dobrze, że chociaż gadamy przez telefon i mamy do siebie numery do mnie masz nawet chyba 4 róznym laskom rozdajesz rózne numery....i kumple potem mają bidę się dodzwonić
bula87 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 no ba niedługo będę świecił w nocy od tych telefonów
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 ehhh ......to młode pokolenie :decayed::decayed::decayed:
WIŚNIA Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Bartek masz kontakt do tego lakiernika magika,nie wiesz jak u niego z terminami?
przemciotorun Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ja lece Torun - Inowroclaw - Konin - Kalisz...... z kuj-pom chyba tylko ja jade na chwile obecna a jakbyś wykręcił na Słupce ? bo od nas bliżej i leć na Orchowo bedziemy w kontakcie
Rekomendowane odpowiedzi