Arturoo Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ---------- nie wiem co Ci napisać....nie mój typ jak chodzi o koło......
Robertuss Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 biały środek czy ciemny grafit czy całe w polerkę ? Może na początek większa gleba skoro masz gewinde?
silidario Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 podziękował---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- Zdjcie0085.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- biały środek czy ciemny grafit czy całe w polerkę ? A naprawiłeś już to jedno koło ? Czy dalej na zapasie
WIŚNIA Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 biały środek czy ciemny grafit czy całe w polerkę ? Może na początek większa gleba skoro masz gewinde? stare zdjęcie przód 59 okolo a tył 60 ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- podziękował---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- Zdjcie0085.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- biały środek czy ciemny grafit czy całe w polerkę ? A naprawiłeś już to jedno koło ? Czy dalej na zapasie wczoraj
WIŚNIA Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 na FB zobacz z dzisiejszej sesji na zachemie o ile Grzechu wrzucil
troudyl Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 we wrześniu zapewne albo listopadzie z tym terminem to wy tak serio?? ja dopiero zawitałem przed chwila do bdg tu dłużej zagoszczę ( kilka/naście miechów) Orientujecie się jakie są ceny garaży w BDG ile trzeba na najm liczyć? ( orientacyjnie) oraz gdzie szukać ogłoszeń? Na następnego spota bym z chęcią zawitał
WIŚNIA Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 we wrześniu zapewne albo listopadzie z tym terminem to wy tak serio?? ja dopiero zawitałem przed chwila do bdg tu dłużej zagoszczę ( kilka/naście miechów) Orientujecie się jakie są ceny garaży w BDG ile trzeba na najm liczyć? ( orientacyjnie) oraz gdzie szukać ogłoszeń? Na następnego spota bym z chęcią zawitał na jakim osiedlu?
jedrekx Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 może byśmy coś teraz w tygodniu ogarnęli? piątek-sobota wyjeżdżam na działkę do znajomego, a w niedzielę żużel.. więc dla mnie najlepiej w tygodniu.. może w czwartek?
troudyl Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 we wrześniu zapewne albo listopadzie z tym terminem to wy tak serio?? ja dopiero zawitałem przed chwila do bdg tu dłużej zagoszczę ( kilka/naście miechów) Orientujecie się jakie są ceny garaży w BDG ile trzeba na najm liczyć? ( orientacyjnie) oraz gdzie szukać ogłoszeń? Na następnego spota bym z chęcią zawitał na jakim osiedlu? haha dobre pytanie, wiem, że gdzieś na bartodziejach ulice później sprawdzę bo nie pamietam, kojarzycie czy te okolice są bezpieczne? bo nie chcę by się okazało, że na dniach mi auto zniknie nim coś znajde. co do spota w tygodniu jestem za mi czwartek by pasował
bula87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 może byśmy coś teraz w tygodniu ogarnęli? piątek-sobota wyjeżdżam na działkę do znajomego, a w niedzielę żużel.. więc dla mnie najlepiej w tygodniu.. może w czwartek? ja się na spota piszę
bula87 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 a ja bede w Elblągu na tą godzinę przyjedziesz, ja też dojeżdżam
przemciotorun Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 jedzie ktos jeszcze do ostrowa z kuj-pom? za jedrka nikt nie jedzie? czy juz ktos chetny sie znalazl?
WIŚNIA Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 a ja bede w Elblągu na tą godzinę przyjedziesz, ja też dojeżdżam vw lt jade
PatrykP Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam. Może ktoś z Was wie, gdzie w Świeciu lub okolicach jest jakiś dobry tokarz? Żeby dorobić nakrętki do gwintu.
Rekomendowane odpowiedzi