jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 gdzie w Bydgoszczy mozna zegenerowac xenony (soczewki)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 gdzie w Bydgoszczy mozna zegenerowac xenony (soczewki)?A co padły Ci? Nie wiem czy jest sens cały projektor to koszt 150 zł za kpl. u Gwerty:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 gdzie w Bydgoszczy mozna zegenerowac xenony (soczewki)?A co padły Ci? Nie wiem czy jest sens cały projektor to koszt 150 zł za kpl. u Gwerty:wink: nie nie mam nowki bixy ] to do brata mondeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 gdzie w Bydgoszczy mozna zegenerowac xenony (soczewki)?A co padły Ci? Nie wiem czy jest sens cały projektor to koszt 150 zł za kpl. u Gwerty:wink: nie nie mam nowki bixy ] to do brata mondeo Myślę ,że je też Gwerty ogarnie ...i może bix z nich zrobi .... wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 :hi:siema kapelusznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksak Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 siemka panowie ) ja pier.... praca mnie tak wykancza ze nie mam czasu nawet zajrzec ( Jedrek milo bylo spotkac w sobote pod tesco ))) gdzie reszta? mam taki problem mianowicie szykuje mi sie remont zawiechy w mojej b5 tzn wachacze przod juz wołają o pomoc;p jakiej firmy najlepiej kupic ? znalazlem niby niemieckie komplety wszystkich wachaczy na alledrogo ale nie wiem czy to warto... np cos takiego: KOMPLET WAHACZY AUDI A4/A6 PASSAT B5 2 LATA GWAR.! (3623753821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jakiej firmy najlepiej szukac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 lemforder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 siemka panowie ) ja pier.... praca mnie tak wykancza ze nie mam czasu nawet zajrzec ( Jedrek milo bylo spotkac w sobote pod tesco ))) gdzie reszta? mam taki problem mianowicie szykuje mi sie remont zawiechy w mojej b5 tzn wachacze przod juz wołają o pomoc;p jakiej firmy najlepiej kupic ? znalazlem niby niemieckie komplety wszystkich wachaczy na alledrogo ale nie wiem czy to warto... np cos takiego: KOMPLET WAHACZY AUDI A4/A6 PASSAT B5 2 LATA GWAR.! (3623753821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jakiej firmy najlepiej szukac? pisz tutaj do kolegi - polecam go z pelną odpowiedzialnością : http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/czesci-najnizsze-ceny-forumowiczow-super-rabaty-promocja-motul-32035/index81.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 siemanko lemforder Raz ,a dobrze....to tak jak ze wszystkim w życiu wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 ja latam na MS-ach juz 2 rok i jest spoko:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Wysłane z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 lemforder +1 Polecam, taki zestawik siedzi u mnie. pisz tutaj do kolegi - polecam go z pelną odpowiedzialnością :http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/czesci-najnizsze-ceny-forumowiczow-super-rabaty-promocja-motul-32035/index81.html Dzika również polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksak Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 a co sadzicie o kraftach? ---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ---------- a co sadzicie o kraftach? bo niestety na lemforder mnie chyba nie stac jak chce zrobic remont gruntowny i wszystkie wymienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reid Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Kiedyś jak krafty sprzedawalem to tuleje dolnych prostych wahaczy potrafiły w rękach wypadach nie wiem jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksak Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 ok to wszystko rozumiem juz... Kiedyś jak krafty sprzedawalem to tuleje dolnych prostych wahaczy potrafiły w rękach wypadach nie wiem jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi