Arturoo Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 źle się dzieje....tyle razy pisałem...wpadnijcie do nas to zobaczycie jak to się organizuje ....za godzinę szkolenia 1l ...także po kosztach/po koleżeńsku ,że tak powiem :grin: no w Gliwicach nawet nawet ludu było także przekaż proszę Koledze ,że na darmo trunek nie pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 no to róbmy wicher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Niestety Ktoś chyba musi nową furę kupić żeby zmotywować innych na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 jak już pisałem, ja na następną niedzielę jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 ja napiszę tak: jestem bardzo chętny na spot, ale z racji świeżo narodzonej córy, nie wchodzi w grę wycieczka do bydgoszczy, bo to strata dla mnie 1,5-2h na dojazd i powrót, a z czasem i tak u mnie cienko (inaczej mówiąc, kobita by mnie zajumała ;d). Mogę się spotkac w toruniu 16, 23, 29 lub 30 w porze dowolnej ale z wyprzedzeniem zaplanowanej. Jakby był ktoś chętny..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ja odpadam w najblizszym czasie......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Widzę że ciężka organizacja spociku A szkoda z chęcią bym się wybrał do Toronto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Widzę że ciężka organizacja spociku A szkoda z chęcią bym się wybrał do Toronto ja moge eciec do TRN nie widze problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu10 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 podajcie termin z wyprzedzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ostatnio całkiem nie po mojej myśli stałem się posiadaczem Passata B6 (bo poszukiwania ładnego quattro spełzły na niczym, więc wziąłem pewne auto od znajomych, a niestety nie był to władca pierścieni) Moja propozycja jest taka. Spotykamy się na torze kartingowym. Miejscowości możliwe są dwie - z wiadomych przyczyn Toruń lub Bydgoszcz. Mamy dwie drużyny - Passat forum team vs A4 klub team Ujeżdżamy kartingi aż nam pyknie cały opłacony czas, po czym wspólnie wybieramy się na... gapienie się na nasze auta i macanie tego i owego (nie, nie damskie tyłki, tylko auta macamy). Jak już wszyscy podpatrzą jakieś mody i koncepcje, można udać się na, jakże kochany przez nas, fastfood. Zabawa na torze to czysta adrenalina i frajda - nie będzie podium ani lepszych i gorszych (wiem, wiem, i tak trzeba pokazać że audi jest lepsze). W zależności od tego, skąd byłoby więcej zainteresowanych (NIE uznaję deklaracji typu może na 50% przyjadę, a może nie), zapadnie decyzja czy spotkanie miałoby się odbyć na torze pod tesco w Bydgoszczy, czy na kartodromie, czy na motoarenie w Toruniu. Proponuję by osoba, która trochę ogarnia obecne tutaj towarzystwo, skontaktowała się ze mną telefonicznie (514-535-830) żebym miał z kim gadać, bo nie mam prawie żadnych numerów telefonów aktywnych tutaj userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 a) kartingi b)na spocie gadać o autach ...ileż można człowieku ...macać je...???.............. żeby porysować przez przypadek ??? .... c)fastfood d) wybranie miejscówki ...to decyzja wszystkich e) : - ja kilku tylko widziałem....do tego nie pamiętam ,czy byli trzeźwi....ja nie....(zlot w BT ) -ja nie zadzwonię ...... -jest tu taki jeden co wszystkich zna ....ale jakby zakochany ostatnio trochę więc chyba się nie nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 -jest tu taki jeden co wszystkich zna ....ale jakby zakochany ostatnio trochę więc chyba się nie nada o kim mówisz? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ostatnio całkiem nie po mojej myśli stałem się posiadaczem Passata B6 (bo poszukiwania ładnego quattro spełzły na niczym, więc wziąłem pewne auto od znajomych, a niestety nie był to władca pierścieni)Moja propozycja jest taka. Spotykamy się na torze kartingowym. Miejscowości możliwe są dwie - z wiadomych przyczyn Toruń lub Bydgoszcz. Mamy dwie drużyny - Passat forum team vs A4 klub team Ujeżdżamy kartingi aż nam pyknie cały opłacony czas, po czym wspólnie wybieramy się na... gapienie się na nasze auta i macanie tego i owego (nie, nie damskie tyłki, tylko auta macamy). Jak już wszyscy podpatrzą jakieś mody i koncepcje, można udać się na, jakże kochany przez nas, fastfood. Zabawa na torze to czysta adrenalina i frajda - nie będzie podium ani lepszych i gorszych (wiem, wiem, i tak trzeba pokazać że audi jest lepsze). W zależności od tego, skąd byłoby więcej zainteresowanych (NIE uznaję deklaracji typu może na 50% przyjadę, a może nie), zapadnie decyzja czy spotkanie miałoby się odbyć na torze pod tesco w Bydgoszczy, czy na kartodromie, czy na motoarenie w Toruniu. Proponuję by osoba, która trochę ogarnia obecne tutaj towarzystwo, skontaktowała się ze mną telefonicznie (514-535-830) żebym miał z kim gadać, bo nie mam prawie żadnych numerów telefonów aktywnych tutaj userów. ustal termin z pasatami i bedziemy probowac cos kombinowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Post bezpośrednio nie wpisuje się w temat wątku ale myślę że korzyść może być dla obu stron. Mam nadzieje że to nikogo jakoś nie urazi, że tutaj to zamieściłem ale chciałbym dotrzeć do wszystkich potencjalnych zainteresowanych z forum. http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/szukam-ludzi-pracy-lubiacych-motoryzacje-317423/ Szukam osób chętnych do współpracy z kujawsko-pomorskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 -jest tu taki jeden co wszystkich zna ....ale jakby zakochany ostatnio trochę więc chyba się nie nada o kim mówisz? :polew: ....jak to mówią ..."uderz w stół....." .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 spokojnie, jeszcze ogarniam tylko zapierdziel nieziemski ostatnio przez uczelnię co do spota w Toruniu to ja w weekendy odpadam z Torunia, jeżdżę codziennie Bydgoszcz - Toruń i w weekend chciałbym odpocząć od tej trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ja się piszę na tego typu pomysł i w sobotę/niedzielę jestem od 16:00 wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi