przemciotorun Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Bartek jutro jak sie troche ogarne to ogarniam przekaznik.... bedzie wypas w b5 jakich malo ale ogolnie dales mi duzo do myslenia mowiac ze to przekaznik z bory...... juz wiem czego dalej szukac wlasnie z bory........
ZAPi Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Bartek jutro jak sie troche ogarne to ogarniam przekaznik.... bedzie wypas w b5 jakich malo ale ogolnie dales mi duzo do myslenia mowiac ze to przekaznik z bory...... juz wiem czego dalej szukac wlasnie z bory........ Co tam Przemas majstrujesz za wodotryski nowe
bula87 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Przemek, a co tam modzisz? Ogólnie mi powiedzieli, że to jest część VW po numerach i muszą ściągać z Niemiec
FABAFCB10 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Witam posiada moze ktos uchwyt na telefon do a4 b7 pilne pozdrawiam
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 W powietrzu czuć spot, nie uważacie? Można coś w weekend ogarnąć
Kurak Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Witam witam i pozdrawiam z Krakowa Jest do kolegow taki byznys. Czy bylby w stanie ktos sprawdzic mi to wozidlo? http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-8t-quattro-4x4-150km-z-niemiec-10xpp-climatronic-skory-raty-256zl-ID6yiJ8h.html Sprzedalem ostatnio swojego kopcyrura i poszukuje teraz cos w benzynie i quattro. Niestety u mnie w okolicy straszna susza a dla dobrego egzemplarza jestem w stanie przejechac nawet cala Polske Jakby ktos cos to bede wdzieczny za info czy to tutaj czy na priv
eltom Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Niedziela o godzinie 17.00 pod Tesco w Bydgoszczy.
Rekomendowane odpowiedzi