Artur82 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 no grubo bylo pa bank !! sekcja kuj-pom mocno sie rozrasta PS. Daras chciales mi uciec w drodze powrotnej ??
Kierownik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Dzięki panowie za spocik , Reniu czekamy za zdjeciami
nowekbdg Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 było dobrze (nowek pirat) felipe dojechales czy jedziesz :>
Kierownik Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 d3b4 myślałem ze z nami śmigniesz do zlej wsi ... a urwałeś sie za tą motoareną ze az dym za toba szedl
Reniu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Było świetnie, oby tak dalej Dajcie mi chwilkę, to opanuję fotki.
d3b4 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 d3b4 myślałem ze z nami śmigniesz do zlej wsi ... a urwałeś sie za tą motoareną ze az dym za toba szedl jeszcze bedzie okazja po panne gnalem :gwizdanie:
hbd Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No dokładnie, coraz nas więcej :> Co to będzie jak się już ociepli ;]
djbinek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Kochani, mam pomysł! Często ktoś nowy pojawia się na spotach, ja nie nadążam za wszystkimi, kto jest kim tongue (pewnie nie tylko ja mam ten problem), tak więc proponuję aby założyć temat w którym każdy wstawi zdjęcie swojego bolidu i swojej buźki, jeden członek = jedna odpowiedź. I przy okazji zrobiłby się taki spis powszechny klubowiczów A4 z Kuj-Pom. Co Wy na to?
d3b4 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Kochani, mam pomysł! Często ktoś nowy pojawia się na spotach, ja nie nadążam za wszystkimi, kto jest kim tongue (pewnie nie tylko ja mam ten problem), tak więc proponuję aby założyć temat w którym każdy wstawi zdjęcie swojego bolidu i swojej buźki, jeden członek = jedna odpowiedź. I przy okazji zrobiłby się taki spis powszechny klubowiczów A4 z Kuj-Pom. Co Wy na to? dobre dobre, pierwszy raz bylem i nie moglem ogarnac kto jest kto
felipe.avant Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 będziesz wiecej razy to ogarniesz wszystkich
siucek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Było spoko wrzucajcie fotki Co do pomysłu djbinek to też jestem ZA!!! Ja byłem drugi raz i też 85% ludzi nie pamiętam nie mówiąc o tym kto jakim sprzętem jeździ. Tak więc do dzieła.[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 21:46_________________________________________________Było spoko wrzucajcie fotki Co do pomysłu djbinek to też jestem ZA!!! Ja byłem drugi raz i też 85% ludzi nie pamiętam nie mówiąc o tym kto jakim sprzętem jeździ. Tak więc do dzieła.
Reniu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Reniu skrzynka Ci sie zapchala Wiem, Majki mi mówił U mnie zniknął wskaźnik zapełnienia skrzynki, stąd brak kontroli nad jej zapełnieniem, później ogarnę * * * Tymczasem fotki z dzisiaj
v1ck Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 kurde szkoda ze nie zdazylem na spocik ale pisze sie na nastepny
majki77 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No dokładnie, coraz nas więcej :> Co to będzie jak się już ociepli ;] niedługo będzie trzeba całą barkę zarezerwować nie tylko stolik cieszę się że wiara zadowolona pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi