Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Disel odpada na samym starcie ... RASISTA
majki77 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Disel odpada na samym starcie ... Artur, tu masz odpowiedź na ten opis gorące pozdro
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 I WSZYSTKO JASNE...RESZTA NIECH BĘDZIE MILCZENIEM....BENZYNIAKÓW
majki77 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Disel odpada na samym starcie ... RASISTA zara tam rasista :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 kierownik to kup benzynke i przerob ja na gaz :polew:
89pawel89 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Artur nie mówi się na gaz tylko podtlenek:)
Kierownik Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 kierownik to kup benzynke i przerob ja na gaz :polew: i co w tym takie zabawnego :?: Pierwszy mod jaki będzie w aucie to "podtlenek" albo jak kto woli "polskie nitro"
89pawel89 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 nic zabawnego, jakoś tak się przyjęło że jak kupisz diesla to już w dieslach pozostajesz:)
Kierownik Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 U mnie disel w ogóle by sie nei sprawdził , mam za blisko do szkoły , zimą w ogóle nie łapał by mi temp. , robie max 17 tys km na rok (głównie miasto i krótkie odcinki), a zresztą w ch*j roboty jest z dislami zimą ... a w szczególności problemy z odpaleniem przy dużych mrozach :gwizdanie:
Newman Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 ja nie wiem jak wy mozecie tego gluta lać do baku...
jedrekx Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 ale ten "glut" przynajmniej mało pali i daje dużo frajdy z jazdy
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 kierownik to kup benzynke i przerob ja na gaz :polew: i co w tym takie zabawnego :?: Pierwszy mod jaki będzie w aucie to "podtlenek" albo jak kto woli "polskie nitro" albo GT - Gaz Tuning
majki77 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 ja nie wiem jak wy mozecie tego gluta lać do baku... coś się zaczyna dziac konkretnie to lubię zagęszczona atmosfera jest najlepsza kazdy jezdzi jak lubi na czym, lubi i jest ok ja napisalem ze ŻYCIE JEST ZA KRÓTKIE ŻEBY JEŹDZIC DIESLEM kogoś moglo urazić, ok, samo życie a po kimś spłynie ja mam zwałe i tak to wygląda dla mnie moze ktos napisac lub powiedziec że GAZ DLA BIEDAKÓW oleje to albo powiem ZAPRASZAM, i wszystko jasne narazie nie narzekam i wiekszośc diesli wyjasniam nawet niektóre :gwizdanie: trzeba mieć jaja panowie a nie żalic sie wciąż także nie bądźcie żałosni i do roboty, lato idzie, słońce swieci co mam wam na psyche wjeżdzac moze bedzie czas ze klekota bede miał, róznie bywa wtedy benzynie będe dopierdalał bo menda ze mnie jest :> ale konkret i z jajami także pozdro wszystkie he he
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 http://moto.onet.pl/1612255,1,artykul.html :gwizdanie:
Newman Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 heheh majkel powiedzial co mu na duszy siedziało gluta zażywasz - w wyścigach przegrywasz... bueheh
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 heheh majkel powiedzial co mu na duszy siedziało gluta zażywasz - w wyścigach przegrywasz... bueheh http://www.motofakty.pl/artykul/diesel_gora_w_24_le_mans.html :gwizdanie:
Newman Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 kto benzyne leje z gluta sie smieje... dobra starczy tych fraszek... nie zebym miał cos do diesli... ale ten dzwiek..... ;(
karolusss Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Tez macie problemy... ja jezdze klekotem prywatnie ale jutro jade benzyna.... do WROCŁAWIA gdzie ma byc kulminacyjna fala.. ja pier*** chyba wezme ze soba ponton i 2 pagaje ;( Kumple z Opola juz uciekli bo ewakuuja juz zaodrze (taka dzielnica ), krakow juz pod woda... macie dla mnie jakas amfibie najlepiej ?!
Artur82 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 kto benzyne leje z gluta sie smieje... dobra starczy tych fraszek... nie zebym miał cos do diesli... ale ten dzwiek..... ;( Pewnie Daras w wyscigach przegrywasz...ale za to jak Jedrek pisal jezdzisz gdzie chcesz a nie 200km pod maska i albo gaz albo auto na parkingu stoi... ...powiem tam mialem benzynke...mialem tez gaz...teraz mam diesla i juz nic innego nigdy nie kupie!! A i jeszcze jedno na gazie jest fajnie bo tanio ale gaz to zlo i scierwo!! smierdzi i nic wiecej (no moze tanio sie jezdzi)
Rekomendowane odpowiedzi