Zuzk@ Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 dobre [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 00:54_________________________________________________a u mnie coś też się z radio dzieje, chyba laser, bo nie chce czytać wszystkich płyt
durek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 przyjdzie dopiero w poniedzialek kurierem musze tylko przejsciowke audi -> iso kupic tymczasem lece spac bo na 6 do pracy milego grillowania
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 tymczasem lece spac bo na 6 do pracy ja czekam za walką Pudziana do 3.00
Reniu Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Dobrze Karol, że wymyśliłeś sobotę, bo w niedzielę ja bym musiał odpuścić 1. Karolusss 2. Nowek 3. Patrycja 4. manny (50/50 jutro się wyjaśni) 5. felipe+niejadki 6. Reniu z dziewczynami 7. Odnośnie tego co to jest spontan wcześniej wyraźiłem swoje zdanie Umawiany spocik kilka dni wcześniej trudno nazwać spontanem
Newman Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 zieffffffffffffff puuuuuuuuuudziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! swoja droga to zajebiaszczy gril mnie ominie... niestety w ten weekend odpadam, wypadam rodzinnie
Reniu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Jeden z walczących Polaków wykonał pieknie swój plan Teraz samo takie zadanie przed tym naszym, troche większym rodakiem Trzymam kciuki
karolusss Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Nowek dzwonil do mnie niedawno ze dojedzie kolo 16 wiec jedrex spokojnie mozesz sie spoznic, dzisiaj taka zajebiaszcza pogoda ze na dzialeczce bede na pewno do wieczora Jakby ktos mial jakies pytania to dzwonic, jak nie to do zobaczyska na dzialce
Reniu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Pytanie w kwestii informacyjnej... o której i gdzie zbieramy się? PS. przez tą walkę musze podpierać powieki zapałkami
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 PS. przez tą walkę musze podpierać powieki zapałkami to cienki jesteś ja po 4 nockach w pracy piatą w domu z uśmiechem przetrwałem i od rana na nogach
Reniu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Nikt nie mówił że bedzie łatwo trzeba byc twardziochem a nie mięciochem No to jak koledzy, o której zbiórka bo musze jakoś to ogarnąć organizacyjnie
karolusss Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Ja wyjade troche wczesniej pewnie na dzialke (bo chce skonczyc robote zanim sie zjedziecie) ale jakby co moge wyjechac na "glowna" droge Telefon mam pod reka takze nie ma problemu, ustalcie albo wspolny wyjazd (chociaz pewnie bedzie ciezko) albo kazdy z osobna. Ps. Droga jest prosta jak drut, jedziecie na osowa gore czyli z grunwaldzkiej w prawo kolo netto, potem prosto i wyjazd jak na Mrocza (caly czas prosto), jak dojedziecie do Wojnowa to na wyjezdzie z Wojnowa jedziecie na rozwidleniu w prawo z pierwszenstwem (nie w lewo jak na Sicienko) i caly czas prosto, potem jedziecie tak dlugo az bedzie ograniczenie do 60 a sto metrow dalej do 40 i zjazd w dol (zakrecik w prawo i lewo) i jak zjedziecie na dol to po jakichs 500m w prawo przed laskiem jest skret na dzialki W razie co dzwonic! Do zobaczenia
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Nikt nie mówił że bedzie łatwo jakbyś się nie uczył to też byś był zaprawiony w nockach coś za coś PS smacznego grilla!! nie objadajcie się za dużo bo spalanie wam w Audiczkach wzrośnie
Reniu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Grzechu... w swojej karierze też trzepalem nocki żadna ujma, po prostu taki system pracy [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 09:49_________________________________________________EDIT Rozmawiałem z Filipem i padł pomysł by spotkać się o 16 przy Netto na Osowej.
Reniu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Na chwilę obecną: 1. Karolusss 2. Nowek 3. Patrycja 4. manny (50/50 jutro się wyjaśni) 5. felipe + niejadki 6. Reniu z dziewczynami
Newman Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 hej ludziska...trzeba pomóc http://www.a4-klub.pl/smf/serwer_klubowy-t134351.0.html
karolusss Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 1. Karolusss + brat 2. Nowek 3. Patrycja 4. manny (50/50 jutro się wyjaśni) 5. felipe + niejadki 6. Reniu z dziewczynami Wszyscy chetni moga przyjezdzac do godziny 18:00 Potem jest piżama party i impreza zamknieta
manny90 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Ja prawdopodobnie szybciej niz 16 sie nie wyrobię ;P Najwyzej nikogo juz nie bedzie, odwiedze rodzinna dzilencje
Rekomendowane odpowiedzi