majki77 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Panowie i Panie przepraszam, że nie dotarłem - o 18:30 wyjechałem z Grudziądza, o 21:30 dojechałem do Fordonu... 2 godziny stałem w korku z Ostromecka do Fordonu - policja kierowała ruchem. w Starym Fordonie już uliczki prawie podtopione... masakra, mam nadzieję, że do mnie nie dojdzie :/:/:/ spoko, ja tu w toruniu monitoruje sytuacje i gorzej niz teraz jest nie bedzie jest zle to fakt, grubo u nas jest ale niue ma byc gorzej pozdro
jedrekx Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 no u mnie w Fordonie ma jeszcze ok metra podobno pójść w górę... zobaczymy...
Blondi89 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 jedrek a w jakich okolicach Ty dokladniej mieszkasz?? Bo myslalam,ze na bajce ale wychodzi na to ze sie mylilam. Ja tam sie nie obawiam, do mnie nie dojdzie :>
nowekbdg Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Foto new Ramki smycze zamowione kasa przelana czekam na kolejne wpłaty!!
majki77 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 czy ktoś może koledze który ma nick NOWEK udzielic instruktaż wstawiania fotek w dziale FOTKI ZE SPOTÓW jak jego fotki wygladaja w porównaniu do reszty bo mi juz chyba kur... nie starczy na tego goscia cierpliwości z całym szacunkiem ja pier... proszę was, wiecie ze niespotykanie spokojny jestem ale niekiedy mi puszczają wiązki a nie chce zeby coś sie zjebało
jedrekx Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Paulina ja mieszkam blisko Ciebie - koło Manhatanu w domkach (tych za lasem) Nowek GG!!
Kierownik Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 jedrek a w jakich okolicach Ty dokladniej mieszkasz?? Bo myslalam,ze na bajce ale wychodzi na to ze sie mylilam. Ja tam sie nie obawiam, do mnie nie dojdzie :> Ja z bajki jestem
Kempes_1985 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Ja przed chwilą wróciłem do domu od 16:30 układaliśmy worki z piaskiem.
topor Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 dzieki ja miłe i serdeczne przyjecie wpadne jakos jeszcze za miesiac do BDG to wpadne do Was:) Jescze raz dzieki!!
Kierownik Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 dzieki ja miłe i serdeczne przyjecie wpadne jakos jeszcze za miesiac do BDG to wpadne do Was:) Jescze raz dzieki!! No ja myślę długo szykuje sie na obejrzenie twojego samochodu :gwizdanie:
gurban6 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Byłem wczoraj w Myślęcinku.Miły wypoczynek.Parking strzeżony jest za 3 zł za cały dzień.Trzeba jechać cały czas prosto,aż do parkingu,lekkko odbić na wysokości schodów na prawo i już mamy parking.Trochę było ciężarówek,motocykli,no i oczywiście konie.Piwo 0,4 litra za 4 zł.Kiełbasa od 8 do 12 zł.Pogoda dopisała.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów z Bydgoszczy
Kierownik Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 No gurban teraz jak wpadniesz do bydgoszczy to juz tylko na spota !
nowekbdg Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 :polew: Trzeba mieć czysty samochód a nie
Reniu Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Auto wstawione do mechaniora, będzie nowy rozrząd i załatwione popuszczanie płynu chłodniczego
Kierownik Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Paweł pewnie że będę już szykuję się do No to elegancko Jak tam toruń sie trzyma z wielką wodą ?
Rekomendowane odpowiedzi