jedrekx Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 współczuję... to zrozumiałe, że nas nie odwiedzisz. oby się polepszyło, będę trzymał kciuki
durek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 mialem dzis chwilke wolnego dnia i z mojego auta cos spadlo i cos zablysko bylo tak : a jest tak : lepiej wyglada ? :gwizdanie: p.s. czym najlepiej usunac ten klej od znacza bo nie do konca zlazl ;
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 mialem dzis chwilke wolnego dnia i z mojego auta cos spadlo i cos zablysko bylo tak : a jest tak : lepiej wyglada ? :gwizdanie: p.s. czym najlepiej usunac ten klej od znacza bo nie do konca zlazl ; ja też musze
felipe.avant Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 nic nie widze na tych zdjęciach, klej usuwasz denaturatem
nowekbdg Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja tez nie widze roznicy z 2 zdjec paznokiec i jazdald
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja tez nie widze roznicy z 2 zdjec paznokiec i jazda lepsza szczotka druciana
Kierownik Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 gurban ... jeszcze nie raz bedzie okazja na przyjad do bydgoszczy trzymam kciuki na szybki powrót ojca do zdrowia
manny90 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 No to furka ogarnięta, jutro zakładam nowe oponki i wrzucę fotki. Zaczynam zbierać na FISior Nowek, zgadamy się jutro jakoś i odbiorę ramki, pasuje?
Artur82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 manny90 to mozesz juz uzupelnic profil
gurban6 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 gurban ... jeszcze nie raz bedzie okazja na przyjad do bydgoszczy trzymam kciuki na szybki powrót ojca do zdrowia Jasne że będzie okazja jeszcze przyjechać.
rafi_a4 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 rozmawialem dzis z majkim i tez mu pasuje sobota godz.17:30 - tylko gdzie sie spotykamy? pod luczniczka czy pod tesco bo wiadomo pozniej cos sie wymysli :gwizdanie:
tomiczka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ależ tu dzisiaj cisza. Chyba wszyscy łapią promienie słoneczne i trzaskają się na mahoń Dzień dobry Forumowicze :>
manny90 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam w ten słoneczny dzień Faktycznie coś cicho
Reniu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 rozmawialem dzis z majkim i tez mu pasuje sobota godz.17:30 - tylko gdzie sie spotykamy? pod luczniczka czy pod tesco bo wiadomo pozniej cos sie wymysli :gwizdanie: Spotkamy się pod Łuczniczką i zabiore Was w nowe miejsce
Rekomendowane odpowiedzi