Kierownik Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witajcie Grzechu... robisz remont? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 nie...mam inne plany [br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 09:11_________________________________________________ok spadam nad wode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 moje następne auto bedzie na 90% z tym silnikiem ostrożnie z tymi deklaracjami miało być już koniecznie 1.8TQ to pewnie do teraz auta bym szukał a mam to szczescie ze nie bylo EsEK 1.6 ... albo 2.7 bez Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 ładny zamiatacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 nr do petary i artura prosze pilnie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 czesć :> a ty nie w pracy tomku ? [br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 10:12_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Jutro od 7-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 co do psow to moze ja Karol bym sie Twoim zaopiekowal...a co do sliny mojego Fąfelka to nie mam z tym zadnych problemów No to bedziesz sie musial z Zuzk@ o niego bic teraz, jakby co moze byc kisiel... A tak na powaznie to prowadzisz jakis przytulek dla porzuconych psiakow? Mnie 3 dni nie bedzie, a to nie jest York, moj pies tez troche miejsca zajmuje żadnych walk w kisielu nie będzie, ja nie mam u siebie żadnego psa i bez problemu możesz Karol zostawić u mnie pupila, obiecuję, że nie rozkocham go w bieganiu No jesli tak mowisz to obgadamy sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Bry wszystkim!!! Piękny zapowiada się dzień!!! Upalny... Karol, pogadamy wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 witam wszystkich no dzionek upalny sie zapowiada to fakt wrocilem wlasnie z bydzi, doslownie na kilka minut bylem Reniu dzieki za info, bez zadnego problemu podjechalem na miejsce pozdrowionka :>[br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 11:51_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Jest ktos w stanie pojechac dzis zemna obejzec samochod okolice swiecia?? Najlepiej LPG pilnie potrzebuje 504199794 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Bry wszystkim!!! Piękny zapowiada się dzień!!! Upalny... Karol, pogadamy wieczorem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 1;0 Zuzka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Grzechu... http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_komplet_tylnich_lamp_do_sedana_b5_ori_po_ii_liftingu_w_dobrej_cenie-t140726.0.html :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalG23 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Grzechu... http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_komplet_tylnich_lamp_do_sedana_b5_ori_po_ii_liftingu_w_dobrej_cenie-t140726.0.html :gwizdanie: Witam Reniu nie wiem czy zwróciłeś uwage na te zdjecia ale widac ze jedna ma pekniety klosz??? Myslisz ze mimo to warto je kupić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi