Kierownik Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Paulina gratuluje samochodu , piękne masz to b6
Artur82 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Kiero nie podlizuj sie...a tak na marginesie to dopoki nie miales auta byles jakos aktywniejszy...a teraz co ...d...a... siadla no spotach Cie nie ma na forum malo co...przeciez juz nie pracujesz nie??
Kierownik Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 no tak ... wiesz ... trochę teraz mam zajęć niestety ... ale spokojnie , nadrobie wczoraj spotkałem tomka4don tez niestety brak czasu wolnego daje mu sie we znaki zreszta tak jak mi fura dzis zagadała ... oby juz było z nia wszystko ok
Artur82 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 no to dobrze, ze autko chodzi a Ty chlopie bierz sie za siebie
Reniu Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 pięknie, momentalnie skopnił laczki
Kierownik Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 pięknie, momentalnie skopnił laczki mały , niepozorny ... zamiatacz :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Pięknie gwiżdże pieknie od 200km/h sie zbiera...tylko pozazdroscic
Reniu Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Waży tyle co nic a mocy ma aż nadto, nie ma się co dziwić audi rs4 drifting
Newman Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Dopisany: 13 Sierpień 2010, a przepraszam ... co on niby takiego zrobił dla naszej piłki... obronił jednego karnego... i co... za to pomnik mu sie nalezy... no przepraszam.. kim on w ogole jest zeby stanowisko zajmowac... pieniacz i tyle dla mnie to juz wiekszym autorytetem jest dudek ktory obronił w lidze mistrzow wiecej karnych i to w finałach.. ale gwoli sprostowania.. nie ma dobrze obronionych karnych tylko źle strzelone... jezeli ktos nie potrafi strzelić karnego to jest jego dramat.. i widzieliśmy to w wielu meczach.. bramkarz nie ma szans obronic dobrze strzelonego karnego.... a tomaszewski wyraza te swoje mądrości jakby nie wiem jakim był ekspertem... wkurza mnie to jego pieniactwo... gosc wiele razy zaprzeczał sam sobie w różnych wypowiedziach... przeciez najpierw chciał zeby wywalili benhakera i zatrudnili smude.. a teraz sam na smude psioczy... to jest totalne nieporozumienie i niekonsekwenencja w swoich wypowiedziach.. gosc wyraznie próbuje przypodobać sie opinii publicznej kreując sie na jedynego uzdrowiciela piłki polskiej... broń boże zeby on sie dostał do władzy co do samego pzpn to to uważam ze tą całą klike powinni zamknąc... i lato tutaj jest tylko kontynuatorem skorumpowanej piłki chociaz miał być symbolem czystego futbolu.... żal... ja tam wierze w Smude i jeszcze jego dni chwaly nadejda... taka przynajmniej mam nadzieje
gurban6 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 U mnie burza zaczyna się.Nawet dość mocno leje.Teraz to i tak mi obojętne jaka pogoda bo i tak uziemniony jestem na 4 tygodnie na pobyt w domu Oczywiście nie jestem samolubem i życzę Wam pięknej pogody na sobotę i niedzielę
Kierownik Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 czesc grześ szybkiego powrotu do zdrowia przez ten czas pewnie twoja lalunia odpocznie od ciebie ... a ty moze i nazbierasz jakiś ciekawych pomysłów do rezania może uda mi sie odzyskać auto do niedzielnego spota
damian_qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 U mnie burza zaczyna się.Nawet dość mocno leje.Teraz to i tak mi obojętne jaka pogoda bo i tak uziemniony jestem na 4 tygodnie na pobyt w domu Oczywiście nie jestem samolubem i życzę Wam pięknej pogody na sobotę i niedzielę będziesz miał szanse powiększyć wiedze :> :> tak jak pisaliśmy daj znać kiedy można Cie odwiedzić [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 08:53_________________________________________________Majki Ciebie to w każdym miejscu można zobaczyć jak bym wiedział ze jedziesz na TRN, to byśmy się ustawili jakoś Miłego dnia wszystkim
majki77 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 09:08_________________________________________________ U mnie burza zaczyna się.Nawet dość mocno leje.Teraz to i tak mi obojętne jaka pogoda bo i tak uziemniony jestem na 4 tygodnie na pobyt w domu Oczywiście nie jestem samolubem i życzę Wam pięknej pogody na sobotę i niedzielę będziesz miał szanse powiększyć wiedze :> :> tak jak pisaliśmy daj znać kiedy można Cie odwiedzić [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 08:53_________________________________________________Majki Ciebie to w każdym miejscu można zobaczyć jak bym wiedział ze jedziesz na TRN, to byśmy się ustawili jakoś Miłego dnia wszystkim majki jest wszędzie spoko men, a nie wiesz przypadkiem co na moście było koło północy chcialem jeszcze sobie rundkę zrobić ale widzialem ze cos sie tam wydarzyło, pelno strazy na kogutach no i dziwne zeby kolo polnocy korek na most był do Heliosu
Rekomendowane odpowiedzi