Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i oni myślą, że są fajni..

Opublikowano

Bydgoszcz - Europejska Stolica Kultury 2016... Szkoda gadać. Kibice. Najbardziej rozbawiło mnie jak oglądałem filmik i słyszę wypowiedź jednego z "kibiców" - "ja wiem, że policja to prowokuje"

Opublikowano

Lepiej używać określenia pseudokibice, bo z prawdziwymi kibicami ten motłoch ma niewiele wspólnego :wallbash:

Opublikowano

zgadzam się w 100%! dla takich ludzi to powinien być zakaz stadionowy dożywotnio! niszczą ideę tego pięknego sportu :wallbash: a odnośnie Europejskie Stolicy Kultury.. http://demotywatory.pl/2031821/BYDGOSZCZ-EUROPEJSKA-STOLICA-KULTURY :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

diody u Konara zamowione :yeee:

Opublikowano
Tylko pytanie czemu mecz się jeszcze nie zaczął a na sektor psy wpadły... Bez powodu a to Widzew robił burdę pod stadionem...

Taaa... jasne... bez powodu... biedni kibole :decayed:

Opublikowano

no biedni kibole.. nie pozwolili rzucać krzesełkami, kiblami, kablami i nie pozwolili rozpieprzyć kolejnych kamer... współczuję im ;(

:polew:

Opublikowano

diody u Konara zamowione :yeee:

Te do lampki? A jak z grillem? Bawiłeś się z tą gumą w sprayu?

Opublikowano

Nie, nie bede sie z guma bawil bo to niebezpieczne... :polew:

a tak powaznei to grill zostaje taki jak jest

Diody do lampki w podsufitowce :good:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Najbardziej rozbawiło mnie jak oglądałem filmik i słyszę wypowiedź jednego z "kibiców" - "ja wiem, że policja to prowokuje"

niestety ale w większości przypadków tak jest.wiem bo chodze na mecze dość regularnie.pamiętam taką sytuację że psy konwojowali tramwaj pełen kibiców Zetki i w pewnym momencie zaczeli przez megafon prowokować "Polonia Bydgoszcz"!!!!!( w gazecie Pomorskiej było o tym głośno jakiś czas temu)

mało kto wie że większość gliniarzy dostaje dodatkowe pieniądze za ochrone meczu w którym jest zadyma....stąd te prowokacje policji.

a to że kibice reagują na te prowokacje to tylko objaw debilizmu[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 16:54_________________________________________________http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091005/BYDGOSZCZ01/73261248[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 18:30_________________________________________________http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091004/BYDGOSZCZ01/183910117

Opublikowano

Ja się zakochałem w tym :kox: :kox: :evil: :evil: :kox: :kox:

Opublikowano

a moze umowimy sie kiedys na kartingii pod tesco wieksza ekipa?? ktos by sie pisal ??

Opublikowano

ja też chętnie pójdę :good:

Opublikowano

no to jest juz nas czterech...poczekamy moze zglosi sie piata osoba :)