jedrekx Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 współczuję Artur.. jednak mając Audi i mieszkając w bloku to zostaje tylko garaż albo parking strzeżony...
Blondi89 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Kierownik widziany dzisiaj na fordońskiej, ale strasznie znudzony byleś czekajac na zielone hehe. Artur a Twoje auto widziałam u Konara :>
Reniu Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Kierownik widziany dzisiaj na fordońskiej, ale strasznie znudzony byleś czekajac na zielone hehe. Pewnie dłubał w nosie... ćwinia Artur a Twoje auto widziałam u Konara :> Trzeba było wreszcie zrobić użytek z pakietu serwisowego
Artur82 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Kierownik widziany dzisiaj na fordońskiej, ale strasznie znudzony byleś czekajac na zielone hehe. Pewnie dłubał w nosie... ćwinia Artur a Twoje auto widziałam u Konara :> Trzeba było wreszcie zrobić użytek z pakietu serwisowego hehe no trzeba bylo oddac auto wkoncu na serwis
Reniu Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Nie peniaj broda będzie dobrze i jeszcze zostanie na mody
Blondi89 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Kierownik widziany dzisiaj na fordońskiej, ale strasznie znudzony byleś czekajac na zielone hehe. Pewnie dłubał w nosie... ćwinia :> ojj, żeby tylko w nosie, ja tam wole nie wnikać
Reniu Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Może uwierały go slipy z nowej kolekcji "któregoś-z-przodujących-projektantów" Facet nie drzewo, czasem musi się podrapać
nowekbdg Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Uwaga ul.Ks.I. Skorupki skrzyżowanie z ul. Czackiego Ok 1.5 metra ma
Reniu Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 No tak... zeszłoroczna zima zaskoczyła drogowców i do tej pory nie moga obudzić się z szoku
majki77 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 witam i miłego dzionka życzę wszystkim
Kierownik Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Kierownik widziany dzisiaj na fordońskiej, ale strasznie znudzony byleś czekajac na zielone hehe. Pewnie dłubał w nosie... ćwinia nie załapałem sie na pierwszą ture ... i musiałem czekać na 2gą , a strasznie nie lubie stać na czerwonym zresztą paulina tez ciebie widzialem ale zdziwiony bylem ze twoj samochod nadal na CAL a nie CB Może uwierały go slipy z nowej kolekcji "któregoś-z-przodujących-projektantów" Facet nie drzewo, czasem musi się podrapać :> ojj, żeby tylko w nosie, ja tam wole nie wnikać Jechałem z rozpoczęcia roku ze szkoły i gniutł mnie garniak
Kierownik Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 w samochodówce ? 99.9 % uczni to faceci [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 08:43_________________________________________________ale na przeciwko mamy ekonomik i tam sa takie "uczennice"
Rekomendowane odpowiedzi