Kierownik Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 DEEEUUU wybór z przyszłością :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Kiedyś miałem okazję poprowadzić Matiza osobicie i wsiadając byłem przerażony grubością drzwi w tym wehikule... może 5cm było? Blacha w dotknieciu przypominała oszczędnościową puszkę browara z Biedronki Do tego wszystkiego nawet żwawy silniczek (no ale masy żadnej tam nie musi targać ) i mamy wiejski (sorrrrryyyyy) pocisk na kołach :thumbdown:
musti Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM
WIŚNIA Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 witam,mam pytanie,jak ustawić zdjęcie na profilu?;x
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 witam,mam pytanie,jak ustawić zdjęcie na profilu?;x profil--> dane publiczne--> i w miejsce "mam swój obrazek" wklejasz link do zdjęciatylko najlepiej nie za duże
WIŚNIA Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 No zobaczymy czy sie uda:x dzięki [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 00:20_________________________________________________ :gwizdanie:
Newman Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 no elo niezłe te reklamy.. najbardziej spodobała mi sie nissana... ale to chyba normalne
Reniu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 No zobaczymy czy sie uda:x dzięki [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 00:20_________________________________________________ :gwizdanie: Wygląda na to że się nie udało Zrób tak: - wejdź na stronę http://imageshack.us/ - klikając na browse wybierz lokalizację zdjęcia, kliknij przycisk Upload now - po przeładowaniu strony zaznaczasz i kopiujesz do schowka zawartość pola opisanego Direct Link - na forum wchodzisz w Profil --> Dane publiczne i wklejasz skopiowaną zawartość w pole Mam swój obrazek - klikasz na dole na przycisk Zachowaj zmiany Powinno się udać, jak coś , to pisz, zadziałamy
Artur82 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 REniu wejdz na watek swojej strzaly
jedrekx Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Artur już do mnie druga "L" doszła więc jak chcesz to możemy się wymienić
gurban6 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Już po.Druty wyjęte Teraz rehabilitacja.Zwolnienie lekarskie do 14 pazdziernika :gwizdanie: Ale bede mial wolnego czasu Tak jak pisaliscie koledzy ze bedzie dobrze,no i jest dobrze.Mysle ze za kilka dni juz autkiem posmigam.Sorki za brak ogonkow ale cos klawka mi wali.Zrobilem shift i alt i mam juz na swoim miejscu y i z ale nie ma ogonkow.
Artur82 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Artur już do mnie druga "L" doszła więc jak chcesz to możemy się wymienić spoko XL lezy nowa i czeka na Ciebie [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 11:59_________________________________________________Gurban to na nastepny spot w Bydzi wkoncu sie pojawisz
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Zrobilem shift i alt i mam juz na swoim miejscu y i z ale nie ma ogonkow. pewnie masz ustawione Polski (214) a nie Polski (oprogramisty) :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi