Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość -makaveli-
Opublikowano

Grzes :good: teraz dopiero sie zacznie nabijanie postów jak bedziesz witac nowych w dziale newbie :kox:

:notworthy:

właśnie tak patrze że rośnie liczba :mysli::kox: a to w Newbie :decayed:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzes :good: teraz dopiero sie zacznie nabijanie postów jak bedziesz witac nowych w dziale newbie :kox:

:notworthy:

właśnie tak patrze że rośnie liczba :mysli::kox: a to w Newbie :decayed:

paranoja....kolka i felgi sie nie licza a se klubowicze newbie zaliczaja...a ja sie dziwilem skad maja ponad 5000 wiadomosci :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

paranoja :decayed:

Opublikowano

paranoja :decayed:

tak tak Kieras :tongue4:

PARANOJA - potocznie: coś niedorzecznego, pozbawionego sensu :polew:

Opublikowano

jutro wymiana wahacza.... lemforder rulez :cool1:

ciekawe czy wytrzymaja faktycznie dluzej niz inne firmy

Ja wymieniłem rok temu cały przód na LEMFÖRDER (mimo, iż do wymiany miałem tylko górny przedni i dolny tylny oraz łączniki stabilizatorów :decayed:) i do tej pory jest gitara :)

Opublikowano

siemka :hi:

może będę w następnym tygodniu w Bydgoszczy :) może uda mi się załapać na spocik :)

Opublikowano

może będę w następnym tygodniu w Bydgoszczy :) może uda mi się załapać na spocik :)

Zapraszamy!

Gość -makaveli-
Opublikowano

Zapraszamy :hi::kox:
Opublikowano
:siema: mam pytanie,czy tylko ja pracuje w soboty? :polew:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 14:27_________________________________________________i jeszcze jedno,ma ktoś może lawete? najlepiej przyczepkę :decayed:
Gość -makaveli-
Opublikowano

:siema: mam pytanie,czy tylko ja pracuje w soboty? :polew:

też ide dzisiaj to tyry....na nocke :sick3:
Opublikowano

ja też byłem dzisiaj w pracy na chwilkę :naughty:

to ok jak będę jechał zadzwonię do Noweka albo Rafiego :)

Opublikowano

Spoko już czekam na telefon;) :cool1: Wczoraj spotkałem się z sytuacja że jeżeli ktoś z was by miał na sobie koszulkę z napisem HWDP to ma mandat 200zl :polew: Co jeszcze wymyśli nasz kraj?

Opublikowano

organizujemy coś jutro? :naughty:

Opublikowano

ja bym sie pisal na jutro o ile ktos by mnie zabral ...i tak siedze cala niedziele w domu :wink4:

BRAWO Tomasz GOLLOB!!!

Opublikowano

też oglądałem Grand Prix, pięknie pojechał, zdeklasował rywali :) tylko jutro musiałoby być inne miejsce niż Łuczniczka bo jest STS...

Opublikowano

Spoko już czekam na telefon;) :cool1: Wczoraj spotkałem się z sytuacja że jeżeli ktoś z was by miał na sobie koszulkę z napisem HWDP to ma mandat 200zl :polew: Co jeszcze wymyśli nasz kraj?

ale z tego co wiem to skrot HWDP czyli Hugo Wraca Do Polsatu nie jest zabroniony- mogl sie tak tlumaczyc koles :polew: :polew:

Opublikowano

jak by co jestem chetny na jutro ale do godziny 16 ... pozniej sie pakuje i Viva ITALIA :cool1: