gurban6 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 No trochę tak.Sama nie dostania auta.Wiem że siedząc z boku za wiele nie pomogę ale zawsze to inaczej jak jestem w swoim aucie.Dziewczyna musi teraz jezdzić,sam wiesz jak to jest jak dopiero zdasz prawko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ja kupilem sobie stara fieste do "wprawiania" sie po zdaniu prawka ... jezdzilem z mysla ze jak w cos przywale to straty nie bedzie chyba musisz zaczac tez nad czym takim nyslec dla swojej córki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Wiesz ,miałem fiestę 97r w dieslu,ale sprzedałem.Za duże koszta aby utrzymać dwa auta.Córa ma bilet miesięczny i ma czym jezdzić do szkoły.Może za jakiś czas coś się kupi.Będzie jeżdziła za mnie,ale obok ja Przed zdaniem prawka już kierowała wiele razy A4 i powiem że dobrze jej szło przy tych gabarytach auta(nauka jazdy wiesz jakimi maluchami odbywa się). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 na kursach prawa jazdy nigdy nie uczymy się jeździć na codzień po ulicach, tylko uczymy się na egzamin dopiero z prawkiem w ręku uczymy się jeździć i nikt nam nie truje obok gdzie skręcić,gdzie jechać i nie hamuje za nas z fotela pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Masz rację Grześ.Dlatego jak dostanie prawko to siadamy i jedziemy.Musi obyć się z autem.Skoro teraz ja nie mogę kierować,to niech córa prowadzi,a ja posiedzę z boku i czasem podpowiem co należy robić i jak(nie będę chwalił się ile lat i jakie mam prawko),ale chyba trochę praktyki mam i coś tam podpowiem mądrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 majki w 5 min zostal tata A co to znaczy? Reniu no ty nie wiesz co to znaczy zostac tatą ale chłopaki dawno takich wyścigów nie było i jak wesoło w pewnych momentach tak sie uśmiałem że... szacun dla obecnych wczoraj, naprawde nie spodziewałem się takiego obrotu rzeczy, elegancko no i wtajemniczeni wiedzą że najwieksza furrore to chyba zrobiły ,,ZAMKI" które były atrakcją wieczoru miłego dzionka dla wszystkich,pogoda super sie szykuje pozdrawiam i do miłego zobaczenia :> w takim skladzie to moge jezdzic wszedzie! az mnie morda od smiania bolala! a jak sie obsluguje "zamki" to majkichyba kazdemu pokazal krzychu a te laseczki chyba troszke sie wystraszyly jak zaczelismy z nich troszke jaja robic co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 "zamki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 było było wesoło wczoraj :) bardzo przyjemne towarzystwo i kupe śmiechu... torebka u koleżanki Krzysia też dała rade , sam jestem ciekawy jakie one mają o nas zdanie teraz :P ale ZAMKI przebiły wszystko mam nadzieje że jeszcze powtórzymy taki wypadzik nawet w większym gronie oczywiście muszą być Kobietki jakieś plany na dzisiaj mają Panowie? Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 z nogi na noge tak jej bylo zimno ale dupcia w zamkach musi byc [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 10:29_________________________________________________ja dzis musze zadbac o niunie! i kosic trawe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 taki może w przyszłym roku kupie mam nadzieję że takie ogłoszenie wtedy też znajde ;( http://moto.allegro.pl/super-audi-a4-3-0v6-czarna-perla-skora-xenon-i1246768352.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 taki może w przyszłym roku kupie mam nadzieję że takie ogłoszenie wtedy też znajde ;( http://moto.allegro.pl/super-audi-a4-3-0v6-czarna-perla-skora-xenon-i1246768352.html mi też b6 po głowie chodzi ... ale to tez raczej przyszło roczne , bądz nawet jeszcze dalsze plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 mi się kredyty Kierowniku kończą z końcem roku i już z młodą powoli zaczynamy myśleć o zmianie auta na nowsze.a ostatnio sama do mnie powiedziala że skoro mało jeżdze(większość autobusami) to lepiej coś mocniejszego kupić ....nie protestowałem [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 10:56_________________________________________________a w 3.0 V6 zakochałem się w Jarosławcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 hehe wiadomo jak to v6 [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 10:59_________________________________________________mi szkoda jest tylko tego ze w b6 nie bylo 2.0 TFSi ;( bo wtedy to juz plany nad zmianą zostały by diametralnie bardzo przyspieszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 mnie w zupełnośći zadowoli 3.0 i nawet bez gazu może być.diesla już chyba więcej nie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 diesla już chyba więcej nie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 diesla już chyba więcej nie kupie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 no to sie nacieszyles 3.0 .... jak społeczenstwo chce jezdzic lepszymi samochodami , to policja tez musi papugować http://moto.onet.pl/1624689,1,leon-cupra-w-szeregach-policji,artykul.html?node=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 przy okazji trafiłem na to :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-german-style-biala-i1244598740.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Tu była wrzucana: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=873.msg1847677#msg1847677 dobry wątek, dobrze sobie go zasubkrybować. A tak ogólnie dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 no fajne to v6 3.0 szkoda ze nie avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi