Gość -makaveli- Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Grześ,a widziałeś gdzieś zdjęcie zaworu N75 na forum? bo w googlach nic ni ma albo bardzo mały format
WIŚNIA Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wiśnia o tej czarnuli wczoraj gadałem :slina: :slina: mógł dać wydech posłuchać :slina: albo jej troche wstawić jak miał maske otwartą :slina:
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 moja mnie straszy że zajdzie w ciąże żebym wolniej jeździł jeszcze jak zrobie zaworek N75 to będzie wieksze kopyto Znajomy zatrzymał auto i kazał swojej teściowej wysiąść w połowie drogi pomiędzy BDG a TRN, jak się jej jazda samochodem nie podoba. Od tej pory ma spokój :gwizdanie: może i by wysiadła....ale zanim bym ruszył to ślady butów na karoserii bym miał :gwizdanie: i obiadów by nie robiła
WIŚNIA Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Grześ,a widziałeś gdzieś zdjęcie zaworu N75 na forum? bo w googlach nic ni ma albo bardzo mały format bozia w dzieciach dobra ide w kime,do jutra
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wiśnia o tej czarnuli wczoraj gadałem :slina: :slina: mógł dać wydech posłuchać :slina: albo jej troche wstawić jak miał maske otwartą :slina: ta daje rade też
WIŚNIA Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 ja bym mojej żonki nie wysadził [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 22:59_________________________________________________ :slina: :slina:
Blondi89 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 ja bym mojej żonki nie wysadził Nie, no pewnie, żeby później na spocie nie było, że Cie do wysadzania żonki namawiam no nie, tak tylko mi się to przypomniało hehe
jedrekx Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=140357480&customerIdsAsString=457656&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=457656&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false#offerPictures takie jakbym chciał... u tego sprzedawcy u którego kupowałem A3... tylko ta cena
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jędrek nie lepiej S4 b7(RS4 chyba nie w tym przedziale cenowym ) ?? i wyrezać
jedrekx Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 po pierwsze S4 ani RS4 nie trzyma serii... po drugie, nie przejdę na auto starsze konstrukcyjnie po trzecie jest to 4.2 więc akcyza wyniesie 18,6% wartości, a nie jak w przypadku 2.0 3,1% po czwarte to benzyna, a nie diesel po piąte już szukałem B7 i nie wyszło więc chyba nie po drodze mi z B7, po szóste B8 jest ładniejsze i po siódme ja auto biorę w leasing, a nie prywatnie i ubezpieczenie byłoby ogromne za eS albo RS [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:16_________________________________________________ale najważniejsze są punkty: 3,4,7
Mastahkilla Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Chętnie pojawiłbym się na jakimś spocie w Toruniu, tylko trochę dziwnie, bo przyjadę, Wy wszyscy się znacie a ja nikogo... ...podjeżdzaj, chetnie Ciebie poznamy. Nie ma czym się denerwować, każdy z nas kiedyś podjechal po raz pierwszy [br] wszyscy się znacie a ja nikogo... większość z Nas to przechodzi Zapraszamy W takim razie na następnym spocie w Toruniu będę na 100% tymczasem może polecilibyście mi jakąś stację kontroli pojazdów w Toruniu (jestem z Elbląga a tutaj studiuję). Muszę zrobić przegląd, a nie chce mi się dygać po to do Elbląga. Fajnie, gdyby diagnosta był rzetelny, wszystko posprawdzał, ale w razie jakiejś niesprawności wbił przegląd i powiedział, że przydałoby się to naprawić. Wiem, że mam do wymiany któryś z wahaczy, dlatego dobrze gdyby diagnosta powiedział mi który i wbił przegląd. Mam elbląskie blachy więc nie chciałbym trafić na takiego, któremu zaświecą się oczy i będzie na mnie wymuszał żebym coś u niego naprawił. PW Dzięki za namiary na stację diagnostyczną i zaproszenie na spot.
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam
manny90 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 moja mnie straszy że zajdzie w ciąże żebym wolniej jeździł jeszcze jak zrobie zaworek N75 to będzie wieksze kopyto Znajomy zatrzymał auto i kazał swojej teściowej wysiąść w połowie drogi pomiędzy BDG a TRN, jak się jej jazda samochodem nie podoba. Od tej pory ma spokój :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=140357480&customerIdsAsString=457656&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=457656&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false#offerPictures takie jakbym chciał... u tego sprzedawcy u którego kupowałem A3... tylko ta cena O to to Dla mnie również ideał nawet koło jest odpowiednie
damian_qbass Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ja też dzisiaj coś fatalnie się czuje ...
Reniu Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nie konserwowaliście się? Z grypą nie ma żartów, jak wzięło na dobre to leżeć plackiem w domu i się kurować a nie zarażać innych
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ja na 14 do roboty niestety,mimo że nie mam siły wstać trzeba zacisnąć zęby
damian_qbass Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ogólnie to nie jest źle, ale czuje że coś może mnie rozłożyć... a także niestety musze się ruszyć z domu...
Rekomendowane odpowiedzi