Kierownik Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 REMONT ULICY W FORDOŃSKIEJ Zarząd Dróg Miejskich i Komunikacji Publicznej uprzejmie informuje, iż w dniach: 21.01 – 23.01.2011r. czyli (od piątku, od około godz. 22:00 do godzin wieczornych w niedzielę) prowadzony będzie remont nawierzchni ul.Fordońskiej na odcinku od ul. Startowej do ul. Kamiennej (jezdnia południowa, w kierunku Fordonu) oraz remont nawierzchni ul. Fordońskiej pomiędzy ul. Sochaczewską i Kapliczną (pas prawy jezdni północnej w kierunku Centrum). Więcej szczegółów w komunikacie: http://zdmikp.bydgoszcz.pl/ufiles/komunikat.pdf
Jacob555 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 No nareszcie, codziennie tu jeżdżę i można nerwicy się nabawić, szczególnie w kierunku Bydgoszczy Jeszcze żeby Bernardyńską zrobili, bo tez tam ciężko przejechać...
Artur82 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 ja dopiero dotarlem do domu...cale popoludnie przy niuni...TOMICZKA :notworthy: :notworthy:
Kierownik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 co znowu robiłeś zbóju? Pewnie siedzi juz 3.0 TDi
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 kolejne zakupy do żabki zrobione
Reniu Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 ja dopiero dotarlem do domu...cale popoludnie przy niuni...TOMICZKA :notworthy: :notworthy: kolejne zakupy do żabki zrobione Obaj chwalić się co nabroiliście
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 ja kupiłem komplet bezpieczników i żarówki kierunkowskazów na przód...niedługo rezanko
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 No to widzę grubo całe 5,56zł wydałem każda kosmetyka się liczy PS wie ktoś może czy któryś bezpiecznik bezpośrednio odpowiada za wyświetlacz z temperaturą?? bo mi nie pokazuje temperatury a czujka jest :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Czujka może i jest, ale może nie być wyświetlacza...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Czujka może i jest, ale może nie być wyświetlacza... możliwe
manny90 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Czujka może i jest, ale może nie być wyświetlacza... możliwe Nie wszystkie liczniki mają. Jak bardzo chcesz to wiem, że ktoś na forum sprzedawał same wyświetlacze...
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Czujka może i jest, ale może nie być wyświetlacza... możliwe Nie wszystkie liczniki mają. Jak bardzo chcesz to wiem, że ktoś na forum sprzedawał same wyświetlacze... to jak już bede chciał rezać białe tarcze to bym wrzucił wyświetlacz,możesz na PW napisać kto to taki
manny90 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Czujka może i jest, ale może nie być wyświetlacza... możliwe Nie wszystkie liczniki mają. Jak bardzo chcesz to wiem, że ktoś na forum sprzedawał same wyświetlacze... to jak już bede chciał rezać białe tarcze to bym wrzucił wyświetlacz,możesz na PW napisać kto to taki No właśnie nie pamiętam, przeszukaj dział sprzedam... Albo od razu w FIS zainwestuj
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 w FIS zainwestuj taki mam dalszy plan :gwizdanie: gdybym nie sprzedał
Rekomendowane odpowiedzi