lucke Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 No właśnie jak ten zestaw, mi też pompka się sprykała ;(
kgrkgr Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 ja skleiłem ten grafitowy kompresor i działa już od dwóch tygodni
lucke Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja skleiłem ten grafitowy kompresor i działa już od dwóch tygodni a czym kleiłeś? może też tak zrobię
kgrkgr Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jak jesteś w Warszawy to możesz podjechać dam Ci klej. Kupiłem go w którymś z marketów - kosztował jakieś 4-6 zł. Sam się dziwie, że działa - pytanie jak długo.
lucke Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie dam rady podjechać 350 km mam do Ciebie. Jeżeli to jakiś uniwersalny klej w takiej cenie to idę do marketu A jak dostanę gdzieś taki wirnik to podmienię, prowizorka i szczury przetrwają atak nuklearny. Pozdrawiam.[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 19:11_________________________________________________Niestety, w kompresorku miałem 2 usterki. Oprócz uszkodzonego wirnika, silniczek był spalony. ;( Pomogła wymiana kompletnego silniczka do mojej pompki. Po drobnych modyfikacjach pasuje od golfa 3. Cała reszta musiała zostać, bo steruje szybami i oświetleniem wewnątrz auta.
soulmaster3m Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Temat stary, ale problem świeży. Nie doczytałem się tutaj opinii na temat tych "zestawów naprawczych" nic konkretnego. Z opisów aukcji widzę, że dają aż 6 miesięcy gwarancji z czego wnioskuję, że jest to kompresorek wykręcony ze starej pompki. Ale jakie żywotności wam wyszły? Na jednej aukcji jest kompresorek z opisem "Nasz kompresorek ma wzmocniony (grubszy) wirnik i jest mocniejszy niż fabryczny wadliwy montowany seryjnie." Kompresor pompka centralnego zamka Audi A3 A4 A6 (3400424690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy to znaczy, że faktycznie mają wzmocnione wirniki czy po prostu jest to kompresorek np z Golfa 3?
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 14 Maja 2021 Opublikowano 14 Maja 2021 W dniu 31.07.2013 o 12:13, soulmaster3m napisał: Temat stary, ale problem świeży. Nie doczytałem się tutaj opinii na temat tych "zestawów naprawczych" nic konkretnego. Z opisów aukcji widzę, że dają aż 6 miesięcy gwarancji z czego wnioskuję, że jest to kompresorek wykręcony ze starej pompki. Ale jakie żywotności wam wyszły? Na jednej aukcji jest kompresorek z opisem "Nasz kompresorek ma wzmocniony (grubszy) wirnik i jest mocniejszy niż fabryczny wadliwy montowany seryjnie." Kompresor pompka centralnego zamka Audi A3 A4 A6 (3400424690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy to znaczy, że faktycznie mają wzmocnione wirniki czy po prostu jest to kompresorek np z Golfa 3? KOMPRESOREK POMPKA CENTRALNEGO ZAMKA Audi A3 A4 A6 - akcesoriamotoryzacyjne.com WWW.AKCESORIAMOTORYZACYJNE.COM NAPRAWA POMPKI CENTRALNEGO ZAMKA AUDI A3 A4 A6 A8 ZA POMOCĄ ZESTAWU REGENERACYJNEGO! U NAS KUPISZ ZESTAW!
Rekomendowane odpowiedzi