Reggi Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Kolor auta na prawdę fajny ! Kolor środka fajny..nawet to drewno ala orzech pasuje do środka.. kiera zjechana na maxa .. ..ale przebieg to możesz sobie pomnożyć .
f16mysliwiec Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Daj sobie spokój z programem i wtryskami, zmniejszysz tylko żywotność swojego AHU 90HP ( duża pojemność a mała moc = 700tys a może 1mln km bez poważnych remontów) i wydasz z 2tys zł żeby mieć tylko ok. 130HP. Lepiej zainwestować w ori fele 16nastki i w rozrząd :laghing2: :doh1:
Kawul Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Co do przebiegu, znalazlem w aucie faktury z przegladow ksiazke serwisowa itd, to w ksiazce ostatni przeglad jest 01 r na 60 tys.. i jedna faktura jest z 2005 r chyba, i tam juz jest 160 tys;) nie wiem czy realny, czy nie, motor jest w stanie b. dobry, wczoraj byla cala diagnostyka i nic sie z nim nie dzieje, jedynie cos tam przeplywomierz troche za duzo podaje, ale to znikoma roznica i diagnosta powiedzial ze spokojnie narazie moge tak jezdzic Według BRIEFu od 97 do 98 stało w jakims AUTOZENTRUM, po czym 98 kupil to auto facet od ktorego ja mialem auto, jedynie zmienilo sie jego miejsca zamieszkania/numery rejestracyjne.. i tak do 2010 roku.. dla mnie moze miec 500 tys to auto, wazne ze jest w dobrej kondycji [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 11:22_________________________________________________Kanarek dorobił sie nowego radia Concert, oraz zmieniarki ori wszystko gra jak nalezy teraz pora na czarne szyby i ori lampy ;> tylko mysle czy czarne, czy biale czy zostawic ORI ?
duffy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 do zółtego fajnie bedza pasowaly czarne lampki, ktos robil dla mnie VT ale wez to teraz odkop w battalionie no i tylko nie biale
I r o Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 pomyśl o takiej kierownicy http://moto.allegro.pl/kierownica-skora-audi-a4-a6-i1451399933.html
Perezip Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Fajny kurczak :> Nie widziałem na żywo nigdy takiego kolorku w b5, jak założysz dobre koło, przyciemnisz szyby to będzie super Też sie zastanawiam nad wtryskami i programem, bo 90 faktycznie troszke przy mało, ale i tak nie jest źle Powodzenia w modach!
Polko_V Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 "o f mołde" ...no nie powiem rarytasik ci sie trafil bo czasem sie zolty trafi ale nie z takim srodkiem powodzenia w modach i bezawaryjnosci zycze
Kawul Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Dzieki za dobre slowa Wiele osob sie nasmiewa z koloru ze damski no ale szyby i kolo mysle przywroca ich do porzadku dziennego co do kiery wyzej, klikam odrazu kup teraz jesli tylko wyslesz mi poduszke w takim kolorze ! hahaha ;D mysle ze to nie do dostania Kiera niestety zostanie taka jedynie zamienie moze na skorzana, badz kupie z eSki, badz co badz taka mi odpowiada jedynie jej stan pozostawia duzo do zyczenia No i jeszcze musze dywaniki skompletowac bo jak widac na zdj kierowcy jest w stanie tragicznym :/ jak osiagne po programie i wtryskac 120 ps to bede zadowolony najbardziej zalezy mi na momencie bo go brakuje czasami No i za miesiac/dwa czas na gwint i kolo, tylko strach z gwintem w takie dziury, bo wahacze to bede co miesiac wymienial z moimi przebiegami :/ [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 17:23_________________________________________________Powiedzcie mi jeszcze jak jest z klapami US, poniewaz od zawsze choruje na takowe, czy to w mk3 ktore mialem, czy to w mk4, no i teraz a4 tez chcialbym mala tablice ! pasule plug&play ? czy trzeba cos modzic ? i jakie sa koszta takiej klapy? bo do golfa 3jki za zdrowa trzeba dac 800 pln mam nadzieje ze tu nie jest tak drogo
duffy Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 ja za klape dalem 130 zlotych, tutaj problemem jest wogole znalezienie takiej klapy a nie jestes jedyny ktory szuka jak juz znajdziesz to do przedlifta pasuje bez przerobek co do koloru to jest za***isty, moja wlasnie tez bedzie malowana na zolto i szczerze ci powiem ze tez ludzie mowia "lepiej na inny kolor" "tylko nie na zolto"
Kawul Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 Ale na jaki zolty malujesz? bo ten co ja mam to LY1B i jest taki bardziej wyblakly niz prawdziwy zolty, i ja wolalbym zeby byl bardziej ostry ale tym tez nie pogardze w kontrascie bedzie z szybami mysle ok, tylko nie wiem jakie felgi :/ czarne odpadaja bo w ogole mi sie to nie podoba... myslalem nad grafitem, badz ori srebrnym, bialy znowu za bardzo sie zleje i nie bedzie pasowalo czarne szyby zolte auto no i biale felgi ;P
duffy Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 no to ja maluje na prawdziwy żółty - LY1C
agusia59 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 fajny kolorek niepowtarzalny i srodek tez super:)
Gelooo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 fajny kolrek widzialem takiego na zywo zwraca na siebie uwage
Kawul Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 no to ja maluje na prawdziwy żółty - LY1C To mozesz i mi pomalowac z wierzchu chociaz Przymierzam sie do gewinde FK, tylko nie wiem czy jestem gotowy zeby go zalozyc i turlac sie 30-40 na godzine zeby nie powybijac odrazu wszystkiego ;|
gizmus2006 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Kolorek mi się nie podoba. Właściwie to nie podoba mi się określenie kanarkowy poza tym taki zółty wygląda ciekawie a co do wnętrza - intrygujące aczkolwiek się podoba. Moja rada co do zmieniarki którą masz w planach osobiście bym zrezygnował w zasadzie niepotrzebny grat który zajmuje gdzieś tam miejsce i czasem przeszkadza. Ja wywaliłem. Zamiast tego poleciłbym jakiś transponder FM nie byłbyś uzależniony od płyt a w zasadzie możesz podłączyć cokolwiek - smarkfona czy jakiś odtwarzacz mp3. No ewentualnie zostaje jakiś emulator zmieniarki jak tak bardzo chcesz Życzę radości z autka Ach spóźniłem się z "radą"
pablo_9 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 rzadko spotykany kolor z zewnątrz już nie mówią o środku ogólnie ładne auto
Kawul Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 No troche pozno aczkolwiek chcialem wlasnie ORI sprzet, co do miejsca mi tam ono niepotrzebne bo auto to typowy dupowoz, a nagrywanie plyt takze zaden problem bynajmniej narazie ;P Powiedzcie mi jak to jest z gwintami ? trzeba cos zmieniac? czy jak wsadze i posaadze auto nie bedzie nic tluklo ? stabilizator czy cus;>
Gelooo Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 wsadzis No troche pozno aczkolwiek chcialem wlasnie ORI sprzet, co do miejsca mi tam ono niepotrzebne bo auto to typowy dupowoz, a nagrywanie plyt takze zaden problem bynajmniej narazie ;P Powiedzcie mi jak to jest z gwintami ? trzeba cos zmieniac? czy jak wsadze i posaadze auto nie bedzie nic tluklo ? stabilizator czy cus;> wsadzisz gwint i posadzisz i bedziesz uwazał a pozniej juz tylko coraz wieksza felga i wtedy bedziesz uwaznie dobieral et wielkosc felgi i opony:P
Kawul Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 O felgi Et szerokosci itd sie nie martwie chodzi mi bardziej o laczniki stabilizatora, sam stabilizator czy tam nic nie trzeba modzic przy gwincie? bo w mk4 mialem tak ze wlasnie musialem modzic z lacznikami stabilizatora zeby nie uderzalo tutaj nie ma problemu z podobnymi rzeczami ?[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 03:58_________________________________________________"W ciescie banan" dostał dziś nowe jupitery na tył... teraz czeka na niego gwint, jupitery niebawem od "gwert'ego" no i jakies czerwone alusy...
Rekomendowane odpowiedzi