Kawul Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Auto do sprzedania z nowa maska i zderzakiem przednim i polakierowane ;D reszta auta ORI lakier mierzony dwoma miernikami mozna spokojnie sprawdzac, auto bez alu na zdjeciach na gwincie badz jak ktos chce to bez.. cena z gwintem tak jak stoi 11 tys
Kawul Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Z autem nic, i gdyby nie potrzeba finansowa to bym zostawił bo zrobiłem ponad 15 tyś km i jak dzwon ;d tylko oleje wymieniam no i tarcze z klockami z tylu bo prozd byl nowy jak kupilem
buras933 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Wypas wersja. Siadl mi kolor wnetrza i zewnatrz tez ;D
Kawul Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Troche nowości P.S MA ktos sprawdzony pomysl na te listwy zeby sie DOBRZE trzymaly, bo moje byly juz 3 razy klejone i jak widac na foto bez efektu :/ Auto ogólnie na sprzedaż ale po założeniu RS zastanawiam sie grubo nad tym czy nie kupic takich ale 19
RafuZG Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Przepięknie wygląda na tych białych alusach aż mnie zamurowało
prokuski Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 no super audiczka alus mega wypas ciekawi mnie jazda po dzierzoniowie musimy kiedys malego spota zrobic w ktorys weekend :>
lucabianco Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Które listwy? Te na drzwiach? Nie uwierzysz ale najlepiej się trzyma na Loctite, Klebfix czy inne cyjanoakrylowe. W mojej przykleiłem na superglue. 2 lata jak kamień
Kawul Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Tak, tylko ja ta listwe musze najpierw sama pokleic bo to co z niej zostało raczej sie nie przyklei haha ale zrobie jak mowisz ! Co do spota jestem za auto jezdzi mhmmm nie najgorzej haha opona profil 40 wiec tragedii nie ma, alu nie moje kolegi... ale narazie sa na aucie.. ogolnie planuje jesli nie sprzedam kupic takie 19 tez biale, bialy dach no i bixy czarne a na tyl o co jest, albo ori dymione czarne lampy
AdoKrycha007 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Heh, dobry kolor wnętrza. Podoba mi się baaaardzo kolor auta - czyli odwrotnie do Ciebie :gwizdanie: kolor w dechę to fakt
buras933 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Lampy od polifta zrobilyby robote
Kawul Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 Powoli beda i lampy mysle ze przez zime ude sie wszystko podopinac narazie czas szukac nowych kapci na zime, i przygotowac do zimowania [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 07:34_________________________________________________Udało sie dopasc klape US juz jedzie do mnie foty beda zaraz po zalozeniu
Olaf Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 jest rakieta brak do pelnego efektu lamp po lifcie jest kozak kolorek fele robia robote
Kawul Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Auto zostało sprzedane Nowy właściciel pojechał do Kłodzka jakby ktos chcial mam klape z USA z dorobiona listwa z normalnej klapy w kolorze TORNADOROT, oddam za 350+ wysylka
Rekomendowane odpowiedzi