Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHU] Bananowy Sedan :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto do sprzedania :D z nowa maska i zderzakiem przednim i polakierowane ;D reszta auta ORI lakier mierzony dwoma miernikami mozna spokojnie sprawdzac, auto bez alu na zdjeciach na gwincie badz jak ktos chce to bez.. cena z gwintem tak jak stoi 11 tys

Opublikowano

co się dzieje, że sprzedajesz ?

Opublikowano

Z autem nic, i gdyby nie potrzeba finansowa to bym zostawił bo zrobiłem ponad 15 tyś km i jak dzwon ;d tylko oleje wymieniam no i tarcze z klockami z tylu bo prozd byl nowy jak kupilem :)

Opublikowano

Wypas wersja. Siadl mi kolor wnetrza i zewnatrz tez ;D

Opublikowano

Troche nowości :D

P.S MA ktos sprawdzony pomysl na te listwy zeby sie DOBRZE trzymaly, bo moje byly juz 3 razy klejone i jak widac na foto bez efektu :/

dsc0027yr.jpg

dsc0018ha.jpg

dsc0029hs.jpg

dsc0021c.jpg

dsc0039dp.jpg

banih.jpg

dsc0052lk.jpg

dsc0045j.jpg

dsc0053zn.jpg

Auto ogólnie na sprzedaż ale po założeniu RS zastanawiam sie grubo nad tym :D czy nie kupic takich ale 19 :D

Opublikowano

Przepięknie wygląda na tych białych alusach aż mnie zamurowało :slina::good:

Opublikowano

Które listwy? Te na drzwiach? Nie uwierzysz ale najlepiej się trzyma na Loctite, Klebfix czy inne cyjanoakrylowe. W mojej przykleiłem na superglue. 2 lata jak kamień :D

Opublikowano

Tak, tylko ja ta listwe musze najpierw sama pokleic bo to co z niej zostało raczej sie nie przyklei :D haha :P ale zrobie jak mowisz ! :)

Co do spota jestem za ;) auto jezdzi mhmmm nie najgorzej :D haha opona profil 40 wiec tragedii nie ma, alu nie moje kolegi... ale narazie sa na aucie.. ogolnie planuje jesli nie sprzedam kupic takie 19 tez biale, bialy dach no i bixy czarne a na tyl o co jest, albo ori dymione czarne lampy ;)

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Heh, dobry kolor wnętrza. Podoba mi się baaaardzo kolor auta - czyli odwrotnie do Ciebie :cool1: :gwizdanie:

kolor w dechę to fakt :cool1:

Opublikowano

:kox: :kox: :slina: :slina:

:decayed:

Opublikowano

Lampy od polifta zrobilyby robote :kox:

Opublikowano

Powoli beda i lampy ;) mysle ze przez zime ude sie wszystko podopinac :) narazie czas szukac nowych kapci na zime, i przygotowac do zimowania :) [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 07:34_________________________________________________Udało sie dopasc klape US :D juz jedzie do mnie :D foty beda zaraz po zalozeniu :D

Opublikowano

jest rakieta brak do pelnego efektu lamp po lifcie jest kozak kolorek fele robia robote

Opublikowano

Auto zostało sprzedane ;) Nowy właściciel pojechał do Kłodzka :) jakby ktos chcial mam klape z USA z dorobiona listwa z normalnej klapy w kolorze TORNADOROT, oddam za 350+ wysylka ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...