Filutek Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Nie no jest piekna lusterka zarabiaste (zamowilem juz takie do mojej) alum super, wogole jest cacy
Szuder Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 sie myło dziś autko na BP? widziałem Cie i mam pytanie co Ty masz za lampki z przodu i jak wyrezałeś ten xenon (czy to tylko żarówy efekt xenon?) Myło sie , myło... bo było strasznie brudne (jak nigdy) po wizycie w Tarnowie na spocie... Z przodu w lampkach mam xenon, a raczej "zenon" :polew: A tak poważnie, to są żarówki "efekt xenon". Kupiłem je w Auchan, za............. ............. 10 ,00 zł (słownie: dziesięć złotych) :thumbup: Fajnie świecą, jestem z nich bardzo zadowolony. Prawie jak xenon, tylko, ze "prawie" robi wielką różnicę... Wielki minus tych żarówek , to to, że się szybko przepalają... Ale są tanie, wiec nie narzekam. Na wiosnę wymieniam lampy na soczewki z czarnym środkiem i wkładam do nich xenony prawdziwe i wtedy będzie pięknie
slaweq Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Szuder a do nowych lampek i xenonów bedziesz tez montował spryskiwacze lamp przednich?
Hornet A4 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Bardzo ładne alu zapakuj jeszcze lampy przód i będzie gites !
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ładne auto . Widac kolega Szuder idzie wg. przemyślanego planu Ja bym do tego wszystkiego dodał dach na czarno Fele jakieś bardziej "pełne " :th:
blaster99 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ostro pojechałes! nie lubie wiejskiego tunningu ,ale tu wszystko z głową, naprawde dobra robota. kiedys chcialem kupic czerwone B5, dokladnie tornadored (rot) ,niestety ktos mnie ubiegł. moim zdanie koniecznie nakladki na lusterka, no i widzialbym takie dwa czarne paski przez al'a Corvette(czy jak to sie pisze)
M@rk Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 jak najbardziej zasługuje na podziw , zrób jeszcze te lampki nowe na przód i tak jak Keżor zaproponował przyciemnienie szybek i będzie naprawdę super autko .
Szuder Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Nowe lampki do przodu, będą już niedługo... A szybek narazie nie planuje przyciemniać, ale to może w przyszłości się zmienić..
ykk Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Szuder a wiec czekamy, czekamy.. A wydawalo mi sie ze Ty masz scieme..
LuCaS_gr44 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 SZUDER wizja keżora fajna i ja bym do tego dorzucił na grylu kółeczka chrom
tomek-l14 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 nie bede oryginalny zmien lampy z przodu i bedzie pieknie i ja powrócil bym do ori grilla (ale to kazdego osobista sprawa) ogólnie piekne autko pieknie zrobione :oklaski:
Szuder Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2008 grill narazie zostaje taki jaki jest... może w przyszłości pokuszę sie na grill od S4...
gigiindahouse Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jak dla mnie bardzo fajnie wygląda te autko... a grill ala RS4 świetnie by pasował do twojego samochodu. Pozdrawiam.
krzysiekTDI Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Szuder twoje auto naprawdę robi robotę . Zmień lampy na FK, pomaluj klameczki i ewentualnie wymień gril na ten od RS. A i bez tego jest super.
jacaq Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 jedna z fajniejszych na tym forum obwodki na rejestracje nie sgubily koloru ? mialem takie same i po paru myjniach wyrzucilem
Szuder Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2008 jedna z fajniejszych na tym forum obwodki na rejestracje nie sgubily koloru ? mialem takie same i po paru myjniach wyrzucilem Dzięki... Odnośnie ramek na rejestracje, to nie narzekam, kolor się trzyma już 1,5 roku i nic nie odeszło. Tylko z przodu troche podrapane, ale to sam sobie uczyniłem o murek przypadkiem...
sokolnh Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Szuder kiedy zobaczymy nowe lampy na przodzie ?
Szuder Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 sokolnh, nowe lampki będą może już za tydzień. czekam na dostawę. Jak założe, to zrobie fotki do pokazania.[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 11:05 _________________________________________________Niestety nowe lampki jeszcze nie dojechały... Nadal czekam na dostawę...[br]Dopisany: 02 Luty 2008, 11:44 _________________________________________________Nadal czekam na dostawę nowych lamp... Jest wielka szansa, ze będą w tym tygodniu... :th: :th:
..::CZARNY::.. Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 chromowane lusterka i tylnie lampy- agro
Szuder Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 chromowane lusterka i tylnie lampy- agro kwestia gustu... :th: p.s. podpis pod Twoim (..::CZARNY::..) avatarem jest bardzo wymowny... :th:
Rekomendowane odpowiedzi